شفا آنلاین>سلامت>جنین منجمد شدهای متعلق به نزدیک به ۲۵ سال پیش با موفقیت دوره بارداری را پشت سر گذاشت و در سلامت کامل به دنیا آمد.
به گزارش شفا آنلاین، این اتفاق در ایالت تنسی آمریکا روی داد؛ جایی که تینا گیبسون ۲۶ ساله به همراه همسرش بنجامین گیبسون ۳۳ ساله زندگی میکنند.
تینا گیبسون هفت سال پیش ازدواج کرد و از همان آغاز میدانست که به دلیل ناباروری همسرش، بعید است بتواند بطور طبیعی باردار و صاحب فرزند شود.
این زوج که خود را برای فرزندخواندگی(Adoption) آماده کرده بودند، سال گذشته بر حسب اتفاق از امکان دیگری باخبر شدند یعنی امکان پذیرش یکی از جنینهایی که سالها پیش منجمد و برای انتقال به بدن مادران جدیدی آماده شدهاند. این جنینها به «نوزادان برفی» نیز مشهورند.
خانواده گیبسون در اوت ۲۰۱۶ درخواست برای پذیرش جنین منجمد را ارسال کردند و درنهایت به آنها خبر داده شد که جنینی از اهدا کنندهای نامعلوم و متناسب برای پیوند به بدن تینا گیبسون، یافت شده است.
این جنین در ۱۴ اکتبر سال ۱۹۹۲ میلادی منجمد شده بود یعنی زمانی که مادرش تینا گیبسون تنها ۱۸ ماهه بوده است. او برای مدتی بیش از ۲۴ سال در حالت منجمد نگهداری شد تا اینکه درنهایت در ۱۳ مارس ۲۰۱۷ به بدن تینا پیوند زده شد. تینا نیز پس از این پیوند، توانست در ۲۵ نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی دختر سالمی را به دنیا آورد که «اما» نام گرفت.
«اما» رکورد طولانیترین جنین منجمد شدهای که به دنیا آمده را نیز دارد. رکورد قبلی در سال ۲۰۱۱ میلادی به ثبت رسیده و متعلق به زنی اهل نیویورک است که پسر سالمی را از جنینی که به مدت ۲۰ سال منجمد شده بود، به دنیا آورد.
بنا بر گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا، تا کنون حدود ۱۲ درصد از زنان ۱۵ تا ۵۵ ساله در این کشور (نزدیک به ۷.۳ میلیون نفر) به گونهای از این دست خدمات باروری(Fertility) استفاده کردهاند.
استفاده از تکنولوژیهای کمک باروری در دهه گذشته در این کشور دو برابر و تنها در سال ۲۰۱۵ میلادی منجر به تولد ۷۳ هزار کودک شده است (حدود ۱.۶ درصد از کل زاد و ولد در ایالات متحده امریکا).
تینا گیبسون میگوید این موضوع که تولد «اما» رکورد جدیدی در جهان است مهم نیست؛ اما از نظر او بسیار جالب است که با احتساب سن دوران جنینی فرزندش، تقریبا با دخترش همسن است.