کد خبر: ۱۷۸۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۶ - 2017December 23
علاوه بر نقش وراثت در افزایش شانس دو قلو زایی ، زنانی که مصرف شیر و ماست در رژیم غذایی آن ها زیاد است به طور قابل توجهی بیشتر از زنان دیگر حاملگی چند قلویی را تجربه می کنند
شفاآنلاین>سلامت> مراقب آن چه که می خورید باشید! دانشمندان طی تحقیقات زیادی به این نتیجه رسیده اند که شانس دو قلو زایی در زنانی که فرآورده های حیوانی، مخصوصا لبنیات را زیاد مصرف می کنند ۵ برابر بیشتر از زنانی که رژیم های غذایی گیاهی دارند می باشد.

به گزارش شفاآنلاین، علاوه بر نقش وراثت در افزایش شانس دو قلو زایی ، زنانی که مصرف شیر و ماست در رژیم غذایی آن ها زیاد است به طور قابل توجهی بیشتر از زنان دیگر حاملگی چند قلویی را تجربه می کنند.

علت چیست؟

انگشت اشاره به طرف هورمون رشد شبه انسولینی موجود در لبنیات است. هورمون های رشد شبه انسولینی (IGF) مواد پروتئینی کوچک مولکولی هستند که در بدن در پاسخ به هورمون رشد (GH) آزاد شده و در واقع عواملی هستند که از طریق آنها هورمون رشد اثرات خود را القاء می کند.

این هورمون در خون جریان پیدا کرده و وارد شیر حیوانات می شود. این هورمون برای افزایش شیر و گوشت گاوها استفاده می شود.

در انسان این هورمون موجب تحریک تخمک گذاری شده و زنانی که میزان IGF در خون آن ها بیشتر است احتمال بیشتری برای رها سازی بیش از یک تخمک در ماه را دارند. البته فاکتورهای دیگری از جمله تاخیر در بارداری (Pregnancy)و بارداری در سنین بالا نیز در دو قلو زایی نقش دارند. اما مطالعات نشان داده است که میزان IGF در خون زنانی که لبنیات مصرف می کنند ۱۳ درصد بیشتر از سایر زنان مخصوصا زنان با رژیم گیاهخواری است.

دانشمندان در بررسی سه گروه از زنان (زنان با رژیم غذایی معمولی، زنان با رژیم گیاهخواری همراه با لبنیات، زنان با رژیم مطلقا گیاهی) به این نتیجه رسیدن که زنان مطلقا گیاه خوار یک پنجم شانس دو قلو زایی نسبت به دیگر زنان را دارند.

این اولین مطالعه ای است که نشان می دهد که چند قلو زایی علاوه بر وراثت(Inheritance) به تغذیه نیز بستگی دارد.

به عبارت دیگر طبیعت و تغذیه در کنار هم!
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: