کد خبر: ۱۷۷۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 18
زمینه خطر ابتلا به آسم در کودکان هفت تا نه ساله‌ای که مادران آنها طی دوران بارداری مقداری زیادی نوشیدنی‌های شیرین مصرف می‌کردند بسیار بالاست که مصرف بالای چنین نوشیدنی‌هایی در سنین پایین نیز با همین احتمال خطر همراه است
 شفا آنلاین>سلامت>فرزندان خانم‌هایی که طی دوران بارداری مقداری زیادی نوشابه‌ها و آبمیوه‌های شیرین که سرشار از قند «فروکتوز» است را مصرف می‌کنند، با افزایش خطر ابتلا به آسم <Asthma>مواجه‌اند. نتایج مطالعات اخیر منتشر در نشریه پزشکی Annals of the America- Thoracis Society نشان می‌دهد زمینه خطر ابتلا به آسم در کودکان هفت تا نه ساله‌ای که مادران آنها طی دوران بارداری مقداری زیادی نوشیدنی‌های شیرین مصرف می‌کردند بسیار بالاست که مصرف بالای چنین نوشیدنی‌هایی در سنین پایین نیز با همین احتمال خطر همراه است.

به گزارش شفا آنلاین:در این باره گروهی از محققان دانشگاه هاروارد مطالعه‌ای روی 1068 گروه مادر و فرزند انجام دادند تا تاثیرات فروکتوز بر ابتلا به آسم را بشناسند. پس از سه ماهه اول و دوم بارداری از مادران خواسته شد به پرسشنامه‌هایی در مورد مصرف غذاها و نوشیدنی‌ها از جمله نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌ها پاسخ دهند. پرسشنامه دیگری نیز در سنین سه سالگی کودک توسط مادر راجع به عادات تغذیه تکمیل گردید.

نتایج حاکی از آن بود که 19درصد بچه‌ها از آسم رنج می‌برند. مشخص شد که 20درصد خانم‌های بارداری که بیشترین مصرف آبمیوه‌های حاوی شکر (2 بار در روز) و دریافت بالای گلوکز در برنامه غذایی (46 گرم در روز) را داشتند با احتمال 63 و 61 درصدی ابتلا فرزندانشان به آسم مواجه بودند. آن‌ها همچنین دریافتند که دریافت فروکتوز زیاد در سه سالگی نیز می‌تواند عامل خطر ابتلا به این بیماری باشد. در واقع، مصرف روزانه 44 گرم فروکتوز سنین 7 تا 9 سال با افزایش خطر 64 درصدی بروز آسم همراه است.سپید

Top Santé.fr

برچسب ها: قند ، فروکتوز ، آسم ، کودکان ، بارداری ، شکر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: