درمانهای مربوط به پیشگیری از عود مجدد سرطان سینه غالبا مانع از تولید یا مصرف استروژن توسط بدن میشود.
شفا آنلاین>سلامت>مصرف سبزیجات کلمی و محصولات سویا با کاهش عوارض درمان سرطان سینه مرتبط است. محققان دانشگاه جرج تاون آمریکا عنوان میکنند مصرف محصولات سویا نظیر شیر سویا و توفو (پنیر سویا) و سبزیجات کلمی نظیر کلم پیچ، کلم برگ و بروکلی به کاهش عوارض جانبی ناشی از درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه کمک میکند.
به گزارش شفا آنلاین:درمانهای مربوط به پیشگیری از عود مجدد سرطان سینه غالبا مانع از تولید یا مصرف استروژن توسط بدن میشود. در نتیجه این بیماران غالبا گُرگرفتگی و عرقهای شبانه که معمولا پس از یائسگی وجود دارد را تجربه میکنند. به گفته محققان، هر چقدر مصرف سویا بیشتر باشد میزان خستگی ناشی از درمان کمتر است. فیتوشیمیایی ها یا مولفههای بیواکتیو مواد خوراکی، نظیر ایزوفلاون های موجود در محصولات سویا و گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات کلمی منشاء این فایده و خاصیت هستند. درحالیکه ایزوفلاون ها با گیرندههای استروژن پیوند خورده و تاثیرات استروژنی را ضعیف میکنند، گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات کلمی بر میزان آنزیمهای متابولیزکننده که میتوانند در تنظیم التهاب و میزان استروژن نقش داشته باشند، تاثیر میگذارند و بدین ترتیب موجب کاهش علائم مرتبط با درمان میشوند. این علائم میتوانند تاثیر معکوس بر کیفیت زندگی بیمار داشته و منجر به توقف روند درمان توسط بیمار شود.سپید
HealthDay