اگر بخواهیم درمان علامتی انجام دهیم میتوان از داروهای خانگی برای درمان علامتی استفاده کرد کما اینکه شربتهای ضد سرفهای هم که تجویز میشود درمان علامتی میکند اما درمان ریشهای نیست.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: سرفه یک علامت از بیماری است که در صورت طولانی شدن باید مورد بررسی پزشکی قرار گیرد و ریشهای درمان شود.
به گزارش شفا آنلاین:دکتر علیرضا فقیهی با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه سرفه در اطفال یا بزرگترها و در هر سنی ممکن است رخ دهد اما در اطفال باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: در زمان بروز سرفههای خشک و بدون خلط نخستین ظن پزشکی به سمت مسائل آلرژی و حساسیت میرود ولی کلا سرفه به عنوان یکی از علائم اصلی سینوزیت در اطفال شناخته میشود.وی ادامه داد: این علامت در بزرگسالان نشانهای از آلرژی محسوب نمیشود و علامتی فرعی است. البته بیمارانی هم که دچار آلرژی هستند هم باید از نظر سابقه خانوادگی و هم از نظر ابتلا به آسم مورد بررسی قرار گیرند که این روزها شیوع بیشتری پیدا کرده است.
این متخصص گوش و حلق و بینی با اشاره به درمانهای خانگی که برخی برای درمان سرفه<cough treatment> استفاده میکنند، افزود: اگر بخواهیم درمان علامتی انجام دهیم میتوان از داروهای خانگی برای درمان علامتی استفاده کرد کما اینکه شربتهای ضد سرفهای هم که تجویز میشود درمان علامتی میکند اما درمان ریشهای نیست.
فقیهی تصریح کرد: درمان ریشهای زمانی صورت میگیرد که تشخیص واقعی انجام و مشخص شود که منشا اصلی سرفه چیست.
وی با بیان اینکه سرفه صرفا علامتی است که میتواند حاصل بیماریای دیگر باشد، گفت: هر علامتی که طولانی بشود نیاز به بررسی بیشتر دارد، اگر سرفه در حد چند روز و ضعیف باشد درمانهای خانگی پاسخگوست اما اگر طولانی بشود باید به پزشک مراجعه کرد.
این متخصص گوش و حلق و بینی اضافه کرد: در تعریف پزشکی هر علامتی را که بیشتر از سه ماه ادامه داشته باشد، طولانی میدانیم که باید برای درمان به پزشک مراجعه کرد البته مراجعه به پزشک گاهی بستگی وضعیت و شرایط خانوادگی، شرایط مالی افراد و دسترسی به پزشک هم دارد.طبنا