کد خبر: ۱۷۶۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 08
افرادیی که بیشتر سیر میخورند کمتر دچار انواع مختلف سرطان می شوند خصوصا در دستگاه گوارش ( مری-معده و روده بزرگ)
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص گوارش گفت: تحقیقات انجام شده نشان می دهد افرادی که بیشتر سیر میخورند کمتر به بیماری های سرطان در ناحیه مری، معده و روده بزرگ مبتلا می شوند.

به گزارش شفا آنلاین،عباسعلی محرابیان فوق تخصص گوارش در خصوص رژیم مناسب برای پیشگیری از بروز سرطان گفت: رژیم غذایی(diet) ضد سرطان روش مهمی در جهت کاستن از خطر ابتلای به سرطان است که می توان با استفاده روزمره از این مواد تا حدودی از خطر ایجاد سرطان کاست.

وی ادامه داد: انجمن سرطان امریکا بطور مثال مصرف روزانه پنج نوبت سبزی و میوه و مصرف مقادیر متناسب مواد غذایی دیگر را که بتواند وزن مناسب را حفظ کند توصیه می کند. از طرف دیگر محققین برخی مواد را در جهت پیشگیری از سرطان(Cancer) موثر می دانند.

این متخصص گوارش در خصوص مصرف سیر و کاهش بروز سرطان گفت: سیر مطالعاتی نشان داده است که افرادیی که بیشتر سیر میخورند کمتر دچار انواع مختلف سرطان می شوند خصوصا در دستگاه گوارش ( مری-معده و روده بزرگ).

وی گفت: بنظر می رسد مواد موجود در آن از فعالیت و اثر مواد دیگر ایجاد کننده سرطان جلوگیری می کند.معلوم نیست چه مقدار از این ماده باید استفاده شود ولی بنظر می رسد که یکعدد سیر در روز کافی باشد.

محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی،توت سیاه ،تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید می شوند واصطلاحا رادیکالهای آزاد نامیده می شوند را خنثی کنند افزود: این رادیکال های آزاد می توانند سلول های بدن را صدمه بزنند.

وی در پایان گفت: مواد موجود در این میوه ها همچنین از رشد و انتشار سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند.پس اگر میخواهید از فواید این میوه ها در پیشگیری و ممانعت از پیشرفت سرطان استفاده کنید رورانه یک مشت پر از آنها میل کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: