انار از مهمترین میوه های فصل پاییز است و نام آن از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده و این میوه خواص غذایی و دارویی فراوان دارد
شفاآنلاین>تغذیه> انار میوه ای سرشار از ویتامین است و به دلیل داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیر هضم می شود. با خواص این معجزه الهی و البته مضرات آن آشنا شوید.به گزارش شفاآنلاین، انار از مهمترین میوه های فصل پاییز است و نام آن از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده و این میوه خواص غذایی و دارویی فراوان دارد.یک پژوهشگر (Researcher)طب سنتی اظهار کرد: انار ترش طبعی سرد و خشک و انارشیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و این میوه حاوی ویتامین هایی مانند A، E، C و اسید فولیک است. همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی انار ۳ برابر چای سبز است و آب انار از تجمع پلاکت ها در عروق خونی جلوگیری می نماید.عظمایی گفت: مصرف این میوه برای افرادی که دچار خارش بدن هستند و طبع گرم دارند توصیه می شود همچنین رب انار خاصیت چاق کنندگی دارد بنابراین مصرف آن برای افراد لاغر مفید است. در دوران بارداری هم مصرف انار باعث زیبایی چهره نوزاد می شود و مصرف رب انار هم از ویار حاملگی جلوگیری می کند و آب انار در زمان بارداری مانع از آسیب رسیدن به مغز جنین می شود.این مقام مسئول تاکید کرد: مصرف(Consumption) انار همراه با گلپر از ایجاد دل درد جلوگیری می کند و از طرفی باعث جذب بهتر آن می شود و بهترین زمان مصرف این میوه صبح ناشتا همراه با مقداری گلپر است. مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند. مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته های آن در مبتلایان به اسهال مفید است و زیاده روی در مصرف انار ترش هورمون های مردانه را کاهش می دهد.