کارشناسان به افرادی که دچار افسردگی فصلی شده اند توصیه میکنند برای رفع این مشکل از رژیم غذایی رنگین کمانی استفاده کنند
شفا آنلاین>تغذیه>افسردگی فصلی پدیده ای شایع در فصل های سرد سال است اما می توان با خوردن مواد غذایی خوشمزه و با خاصیت درمانی در سردترین روزهای سال روحیه ای بهاری پیدا کرد.به گزارش شفا آنلاین، کارشناسان به افرادی که دچار افسردگی(Depression) فصلی شده اند توصیه میکنند برای رفع این مشکل از رژیم غذایی رنگین کمانی استفاده کنند.پژوهشگران دریافتند خوردن مواد غذایی با رنگهای متنوع میتواند سبب بهبود خلق و خو و نیز افزایش سلامت بدن شود.خوراکیهایی با رنگهای آبی، بنفش، قرمز، نارنجی و سبز برای سلامت بدن بسیار مفید است و میتواند مانع از بروز بیماری هایی، چون چاقی(Obesity)، سکته و بیماریهای قلبی و ابتلا به سرطان شود.کارشناسان استرالیایی دریافتند خوراکیهای رنگی حاوی آنتی اکسیدان و فیتوکمیکالهای مختلفی هستند که به رنگ آنها بستگی دارد.محققان به افراد توصیه میکنند رژیم غذایی از خوراکیهایی با رنگهای قرمز، صورتی، آبی، بنفش، زرد، نارنجی، سبز و سفید برای حفظ سلامتی داشته باشند.از جمله خوراکیهای با رنگ صورتی میتوان گوجه فرنگی، هندوانه و گریپ فروت را نام برد. این میوهها دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان به نام لیکوپن هستند.از خوراکیهای قرمز رنگ نیز میتوان توت فرنگی، انار، گیلاس و آلبالو را نام برد که داری ویتامین C، فیبر بالاو پتاسیم هستند.میوه و سبزیهای زرد و نارنجی رنگ نیز دارای کاروتنوئیدهایی، چون بتا کاروتن، لووتیئن و زاکسنتین هستند که برای سلامت چشم و جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماریها مفید هستند.از جمله میوههای زرد و نارنجی میتوان زردآلو، کدو تنبل، فلفل دلمه ای، هویج و سیب زمینی شیرین را نام برد که سبب محافظت از آسیب شبکیه چشم میشود.سبزیهای سبز رنگ نیز برای زنان باردار و جلوگیری ازابتلا به سرطان وبیماریهای ریوی بسیار مفید هستند ازجمله سبزیهای سبز رنگ میتوان اسفناج، کرفس، کلم بروکلی، کلم و کلم بروکسل را نام برد. خانواده کلم دارای ماده مفیدی درترکیب خود به نام سولفورافن هستند که سبب جلوگیری ازابتلا به سرطان(Cancer) میشوند.میوههای آبی رنگ نیز دارای آنتی اکسیدانهای فراوان و مهم درترکیب خود هستند و مانع از ابتلای افراد به بسیاری از بیماریهای مرگبارمی شوند ازجمله میوههای آبی رنگ میتوان زغال اخته، تمشک، شاه توت، آلو، کلم بنفش، انگور سیاه و سفید و بادمجان را نام برد.این میوههای حاوی آنتوسیانین هستند که ماده با خواص آنتی اکسیدان و نیز ضد التهابی است. خوردن این میوهها سبب سلامت قلب، جلوگیری از بالا رفتن فشارخون و چاقی میشود از میوههای قهوهای رنگ نیز میتوان قهوه، قارچ و موز را نام برد که منبع خوبی از پتاسیم هستند و سبب سلامت و بهبود عملکرد اعصاب و عضلههای بدن میشوند که با مصرف مواد غذایی فوق افزون بر بهبود خلق و خو و جلوگیری ازابتلا به افسردگی فصلی به حفظ سلامت بدن خود نیز کمک میکنید.