متاسفانه داروهایی که از شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی تبلیغ می شوند قاچاق و تقلبی هستند و اطلاعاتی که در مورد این داروها ذکر می شود با واقعیت تطابق ندارد
شفا آنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه با گسترش شبکه های اجتماعی امکان سوء استفاده از داروها شدت گرفته است وضع عوارض بر تولید کالاهای آسیب رسان به سلامت را راهکار کاهش مصرف این محصولات دانست.به گزارش شفا آنلاین،محمد نعیم امینیفرد با بیان اینکه با توسعه شبکه های اجتماعی امکان سوء استفاده از داروها شدت گرفته است، گفت: متاسفانه داروهایی که از شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی تبلیغ می شوند قاچاق(Smuggling) و تقلبی هستند و اطلاعاتی که در مورد این داروها ذکر می شود با واقعیت تطابق ندارد.نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اصلاح چند ماده از طرح ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیبرسان به سلامت در صحن علنی مجلس، افزود: در برنامه پنجم توسعه بند قانونی در خصوص منع تبلیغ مواد غذایی آسیب رسان به سلامت وجود داشت اما به جهت آنکه این بند جامع و مانع نبود و ابزارهای نوین مانند شبکه های مجازی در آن ذکر نشده بود بنابراین ضرورت تدوین طرحی جامع و تبدیل آن به قانون در دستور کار قرار گرفت.وی با بیان اینکه طرح ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیبرسان به سلامت طی دو نوبت به شورای نگهبان ارائه شد و اصلاح آن جهت تامین نظر شورای نگهبان طی چند روز اخیر در دستور کار صحن قرار گرفت، تصریح کرد: در دنیا امکان سوء استفاده از وسایل ارتباط جمعی امکان پذیر است اما متناسب با آن قوانین مربوطه روزآمد می شود و در ایران نیز به این موضوع توجه شده است.این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه در ارتباط با کالاهای آسیب رسان سلامت باید به دو مقوله مهم توجه شود، تصریح کرد: بر اساس طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت(Health) تحت هیچ شرایطی نباید تبلیغات شوند و برخورد قانونی لازم نیز با متخلفان انجام می شود.نماینده مردم ایرانشهر در مجلس دهم، با تاکید بر ضرورت وضع عوارض بر تولید کالاهای آسیب رسان تاکید کرد و افزود: عوارض نقش بازدارنده ای را در کاهش مصرف دخانیات و سایر کالاهای آسیب رسان دارد و در واقع کنترل مصرف کالاهای آسیب رسان به سلامت با وضع عوارض تحقق می یابد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه برای کاهش آسیب های ناشی از مصرف گوشت های فرآوری شده باید نظارت مناسبی بر فرآیند آنها صورت گیرد، گفت: افزایش آگاهی مردم نسبت به مضرات و آسیب های سوسیس و کالباس باید افزایش یابد و فرهنگ سازی ها در این رابطه بیشتر شود تا مردم به سمت استفاده از مواد غذایی سالم روی آورند.