کد خبر: ۱۷۴۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۵:۰۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 20
به گزارش شفاآنلاین، هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود
شفاآنلاین>تغذیه> هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه‌های لبنانی تهیه می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین،اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.

مواد لازم:

    آب(Water) به مقدار لازم
    ۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
    ۱ قاشق غذاخوری شکر
    ۲ قاشق غذاخوری ارده
    ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قاشق غذاخور پودر زیره
    نصف قاشق غذاخوری فلفل
    نمک به مقدار لازم
    ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
    نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
 
طرز تهیه:

آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.

آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخود‌ها سرد شوند.

نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون(olive oil)، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.

هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.

با نعناع تازه تزئین و میل کنید.
برچسب ها: تغذیه ، آب ، روغن زیتون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: