کد خبر: ۱۷۴۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 19
فلاونوئیدها می توانند وارد نواحی هیپوکامپوس مغز که مسئول یادگیری و حافظه هستند، شوند. این فلاونوئیدها از عصب ها محافظت کرده و موجب عصب زایی و یا تولد عصب های جدید می‌شوند و جریان خون در مغز را بهبود می‌بخشند.
شفا آنلاین:بنابه گفته محققان دانشگاه لوما لیندا از کالیفرنیا، اگرچه تاکنون بررسی‌های بسیاری نشان داده است که آجیل برای سلامت بدن، به ویژه قلب و عروق، بسیار مفید است و حافظه را بهبود می‌بخشد، شواهد بیشتری وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف آجیل، فرد را از نظر مغزی و شناختی در وضعیت بهتری قرار می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین:، این محققان بررسی‌های خود را با مشاهده مقدار بالای فلاونوئیدها در آجیل ها آغاز کردند. فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان هایی هستند که فواید ضدالتهابی، ضدسرطانی داشته و از قلب مراقبت می کنند. همچنین فلاونوئیدها می توانند وارد نواحی هیپوکامپوس مغز که مسئول یادگیری و حافظه هستند، شوند. این فلاونوئیدها از عصب ها محافظت کرده و موجب عصب زایی و یا تولد عصب های جدید می‌شوند و جریان خون در مغز را بهبود می‌بخشند.

اما آجیل چگونه می‌تواند فعالیت الکتریکی مغز را موجب شود؟ محققان برای رسیدن به این پاسخ، روی گروهی از داوطلبان که به طور مرتب آجیل، از جمله بادام، بادام زمینی، پسته و گردو مصرف می‌کردند، آزمایش انجام دادند و امواج مغزی‌شان را با الکتروانسفالوگرافی اندازه گیری کردند. سپس متوجه شدند که انواع مختلف آجیل، روی امواج متفاوتی از مغز اثرگذار هستند. در نهایت مشخص شد که آجیل‌ها با افزایش عملکرد امواج دلتا و گاما، می توانند روی وضعیت شناختی مغز اثر مطلوب بگذارند. به طور مثال بادام زمینی می تواند موجب قوی‌ترین واکنش امواج دلتا شود و پسته، واکنش امواج گاما را به بالاترین حد خود برساند.

امواج گاما در مغز، مسئول درک بهتر، خواب REM و پردازش اطلاعات و حفظ آنهاست و به طور کلی در فرآیند شناختی مغز موثر است. درحالی که امواج دلتا مسئول سیستم ایمنی سالم بدن و خواب عمیق است. همچنین پیکن که نوعی گردو است، می تواند هر دو امواج دلتا و گاما را به بالاترین سطح خود برساند.

، این بررسی نشان می‌دهد که مصرف آجیل، نه تنها برای سلامت بدن مفید است، بلکه مغز انسان را در بهترین حالت ممکن قرار می‌دهد.مدیکال نیوزتودی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: