کد خبر: ۱۷۳۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 08
در شرایطی که در برخی کشورها تا 80 درصد مالیات فروش اقلام آسیب رسان مانند سیگار به بخش سلامت اختصاص می یابد این میزان در کشور ما 15 درصد است.
شفا آنلاین>سلامت>معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم افزایش سهم مالیات فروش کالاهای آسیب رسان از جمله سیگار و اختصاص آن به بخش سلامت تاکید و بیان کرد: این اقدام از شیوه های موثر تامین اعتبار برای تداوم اجرای طرح تحول نظام سلامت است.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر ابراهیم گلمکانی روز چهارشنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: در شرایطی که در برخی کشورها تا 80 درصد مالیات فروش اقلام آسیب رسان مانند سیگار به بخش سلامت(Health) اختصاص می یابد این میزان در کشور ما 15 درصد است.

وی به بررسی لایحه نظام مالیاتی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست توجه بیشتری به افزایش این سهم داشته باشند.

معاون وزیر بهداشت در ادامه همچنین گفت: مدت زمان پرداخت معوقات بیمه ها به بخش بهداشت و درمان کشور از 16 ماه در دولت دهم هم اکنون در پی تلاشهای دولت تدبیر و امید به 11 ماه کاهش یافته است.

وی افزود: در ابتدای فعالیت دولت یازدهم بیش از 30 درصد مراکز بهداشتی روستایی فاقد پزشک بودند اما با اجرای طرح تحول نظام سلامت بخش اعظم این مراکز در نقاط مختلف و حتی محروم هم اینک دارای پزشک هستند.

گلمکانی به فعالیت حدود 450 هزار نفر در حوزه بهداشت و سلامت در سطح کشور نیز اشاره و بیان کرد: هم اکنون بر اساس استانداردهای سازمانی با مشکلات و کمبودهایی از نظر منابع انسانی مواجهیم و بیشترین کمبود نیروها مربوط به بیمارستانها است.

وی ادامه داد: تا پایان امسال 11 هزار نیروی جدید جذب مراکز بهداشتی درمانی، بیمارستانها و حوزه بهداشت و سلامت در سطح کشور می شوند. در صورت تخصیص کامل سهم بهداشت و درمان از هدفمندسازی یارانه ها و مالیات بر ارزش افزوده مشکل و کمبود اعتباری در این بخش وجود نخواهد داشت.

با حضور معاون وزیر بهداشت مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی(Medical science) و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد برگزار شد. وی امروز همچنین از بخشهای مختلف بیمارستان بهلول گناباد بازدید کرد.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیمارستانهای علامه بهلول و آیت الله مدنی، 17 مرکز سلامت جامع، 46 خانه بهداشت و 15 پایگاه اورژانس ارائه خدمت به 130 هزار نفر جمعیت شهرستانهای گناباد و بجستان را در جنوب خراسان رضوی بر عهده دارد.

استان خراسان رضوی دارای چهار دانشگاه علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربت حیدریه و مشهد و دو دانشکده پزشکی در نیشابور و تربت جام است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: