کد خبر: ۱۷۳۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 07
سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
شفا آنلاین:سوپ نخود یک پیش غذا یا غذای سبک و خوشمزه است که طرز تهیه آن را آورده ایم.


مواد لازم:

    روغن زیتون: به مقدار لازم
    پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
    هویج (پوست کنده و نگینی خرد شده): 2 عدد
    ساقه کرفس: 3 عدد
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    سیر (ریز خرد شده): 6 حبه
    زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
    تخم گشنیز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
    نخود (پخته): 800 گرم
    مرغ (پخته): 2 پیمانه
    برگ اسفناج تازه: یک پیمانه
    برگ جعفری (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
    برگ گشنیز (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
    برگ نعناع (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
    برش های لیمو: برای تزئین

 
 طرز تهیه سوپ نخود

طرز تهیه:

حدود سه الی چهار قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، هویج و ساقه کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سیر، زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند، سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند و سبزیجات نرم شوند. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پودر در آورید. سپس بقیه نخود، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، برگ اسفناج، برگ جعفری، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا اسفناج نرم شود. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش افزوده و سرو کنید.
برچسب ها: سوپ نخود ، جعفری ، زیره
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: