ناسلو در این مطالعه مزیتها و معایب استفاده از انواع مختلف سلولهای بنیادی را شامل سلولهای بنیادی جنینی، مزانشیمی، پرتوان القایی و سلولهای بنیادی عصبی به عنوان عامل درمانی مورد بحث قرار داده و شواهدی را ارائه کردهاند که از اثر درمانی ترکیباتی مانند هیبریدهای متفورمین و ملاتونین و آنتیاکسیدان های طبیعی شامل resveratrol، کورکومین و استیل- ال- کراتینین حمایت میکند.
شفا آنلاین:ارزش بالقوه سلولهای بنیادی و عوامل درمانی نوظهور در زمینه بیماریهای مخرب عصبی، موضوع مطالعهای بوده که اخیرا در Rejuvenatio- Resaerch به چاپ رسیده است.
در این مطالعه دکتر ناسلو و همکارانش در دانشگاه پالرمو مطالعات صورت گرفته را در گذشته و دادههای اخیرا بدست آمده را از تاثیر سلولهای بنیادی و سایر ترکیب درمانی در مهار یا درمان بیماریهای مخرب عصبی مرور کردهاند.
ناسلو در این مطالعه مزیتها و معایب استفاده از انواع مختلف سلولهای بنیادی را شامل سلولهای بنیادی جنینی، مزانشیمی، پرتوان القایی و سلولهای بنیادی عصبی به عنوان عامل درمانی مورد بحث قرار داده و شواهدی را ارائه کردهاند که از اثر درمانی ترکیباتی مانند هیبریدهای متفورمین و ملاتونین و آنتیاکسیدان های طبیعی شامل resveratrol، کورکومین و استیل- ال- کراتینین حمایت میکند. این مطالعه به این جمعبندی رسیده که در شرایط مخرب عصبی مزمن که ناشی از پیری است و با از دست رفتن نورونها همراه است، استفاده از سلولهای بنیادی میتواند راهحلی مناسب باشد.سلولهای بنیادی فاکتورهای جوان کنندهای را ترشح میکنند که سلامتی سلولهای استرسدیده را در مراحل اولیه بیماری احیا میکند.سپید
منبع: Stem Cel- News