کد خبر: ۱۷۲۱۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 31
. اين اختلال هنگام رخ می دهد كه نواحی خاصی از مغز توانايی خود در توليد دوپامين (يكي از ناقلين عصبی در مغز) را از دست می دهند.
شفا آنلاین:بيماری پاركينسون يک بيماری دستگاه عصبی مركزی در بزرگسالان مسن تر كه مشخصه آن سفتی عضلانی پيشرونده تدريجی ، لرزش و از دست رفتن مهارت های حركتی<Loss of motor skills> است .

به گزارش شفا آنلاین:اين اختلال هنگام رخ می دهد كه نواحی خاصی از مغز توانايی خود در توليد دوپامين (يكي از ناقلين عصبی در مغز) را از دست می دهند. پاركينسون از جمله بيماري های مغز و اعصاب در سنين بعد از ‪ ۶۰‬سالگی است از هر ‪ ۱۰۰‬نفر بالای ‪ ۶۰‬سال يک نفر به پاركينسون مبتلا می شوند.البته اين بيماری گاه در افراد جوانتر هم ديده می شود كه پنج تا ‪ ۱۰‬درصد بيماران را تشكيل می دهند.

عوارض پارکینسون
اشکال در انجام فعالیت های روزانه
اشکال در بلع و یا خوردن غذا
ناتوانی
آسیب در اثر افتادن
ذات الریه


عواض جانبی داروها شامل: تغییر در هوشیاری و خلق و خو، توهم زایی، سرگیجه، حرکات غیرارادی، از دست دادن عملکرد روانی، تهوع و استفراغ و سردرگمی



درمان پارکینسون
درمانی برای این بیماری وجود ندارد، تنها می توان با درمان، شدت علائم را کاهش داد.
- داروها با افزایش میزان دوپامین در مغز، علائم را کم می کنند.
- با مشورت کردن با پزشک و درمانگر می توان علائم را به خوبی کنترل کرد.
- برخی داروهای مورد استفاده برای بیماران پارکینسون عبارتند از داروهای ضدافسردگی، دارو برای اختلالات خواب و ضد دردها. حتما به یاد داشته باشید که هر نوع دارویی را باید با تجویز و تحت نظر پزشک متخصص مصرف کنید، نه خودسرانه.
جراحی هم می تواند به بهتر شدن علائم کمک کند.
تحریک عمیق مغزی
پیوند سلول های بنیادی

درمان های مکمل برای پارکینسون
طب سوزنی
کایروپرکتیک
یوگا و تای چی : کمک به کاهش استرس می کند، شما را آرام می کند، انرژی شما را زیاد می کند، تعادل و انعطاف پذیری را در شما بهبود می کند.
بیوفیدبک
رایحه درمانی
آرام سازی
درمان های گیاهی
ماساژ درمانی
مصرف ویتامین

پزشک آنلاین

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ][

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: