کد خبر: ۱۷۱۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 26
عوامل مختلفی همچون مصرف غذا‌های دارای چربی اشباع و کم‌تحرکی موجب افزایش کلسترول یا چربی‌خون می‌شوند
شفاآنلاین>سلامت> نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

به گزارش شفاآنلاین،  عوامل مختلفی همچون مصرف غذا‌های دارای چربی اشباع و کم‌تحرکی موجب افزایش کلسترول یا چربی‌خون می‌شوند. افزایش کلسترول‌خون نیز خطر ابتلا به سفت شدن عروق، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، سکته مغزی و چرب شدن کبد را بیشتر می‌کند. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که مصرف آن‌ها در کنار داشتن رژیم غذایی مناسب سبب کاهش (Decrease)چربی‌خون می‌شود.

خواص دمنوش آویشن

مصرف دَم‌کرده آویشن نقش موثری در دفع رطوبت و بلغم از بدن و کاهش چربی‌خون دارد.
 
خواص دمنوش شوید و لیموعمانی

سیر، سویا، گشنیز، جعفری و شوید نیز از سبزیجات موثر در کاهش چربی و کلسترول‌ خون هستند. نوشیدن دمنوش شوید و لیموعمانی یک ساعت پس از غذا نیز سبب کاهش کلسترول و چربی‌خون می‌شود.

خواص چای پور

چای پور (Puer) یکی از معروف‌ترین انواع چای چینی است که مصرف آن کاهش چربی و کلسترول‌خون را به همراه دارد.

خواص دمنوش پوست نارنگی و زنجبیل

دَم‌کرده پوست نارنگی و زنجبیل نیز در کاهش چربی خون مفید(Helpful) است.

خواص دَم‌کرده زینان و عناب

نوشیدن دم‌کرده زینان و عناب نیز تاثیر بسزایی در کاهش چربی‌خون دارد.

خواص سماق

مصرف سماق همراه غذا نیز سبب کاهش چربی‌خون می‌شود.

خواص شوید

مصرف شوید در افراد دچار سوزش سردل و مبتلایان به چربی‌خون بسیار موثر است.
خواص آرتیشو (کنگر فرنگی)

مصرف آرتیشو تاثیر چشمگیری در کاهش کلسترول‌خون دارد.

خواص سیر

سیر طبع گرم و خاصیت ضد میکروبی دارد. استفاده از این گیاه موجب کاهش فشار و چربی‌خون می‌شود.

خواص مرزه

مصرف عصاره برگ گیاه مرزه، چربی خون را کاهش می‌دهد.
برچسب ها: کاهش ، مفید ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: