کد خبر: ۱۷۱۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳:۴۵ - ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 26
مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت مرغ می‌تواند احتمال ابتلا را به دیابت افزایش دهد در حالیکه گوشت ماهی این تاثیر را ندارد.
    شفا آنلاین:    یک مطالعه جدید نشان داده که مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت مرغ می‌تواند احتمال ابتلا را به دیابت <دیابت >افزایش دهد در حالیکه گوشت ماهی این تاثیر را ندارد. این مطالعه روی بیش از 63 هزار نفر با سن 74-45 سال انجام شده و نشان داد در کسانی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند احتمال بروز بیماری دیابت نوع دو، 23 درصد افزایش پیدا می‌کند. این افزایش در مصرف کنندگان گوشت مرغ 15 درصد است.
همین مطالعه نشان داد که گوشت سینه مرغ کمترین ارتباط را با افزایش میزان بروز دیابت دارد. آنها می‌گویند این مطالعه به این معنی نیست که مردم باید مصرف گوشت را به کلی کنار بگذارند بلکه کنترل میزان مصرف گوشت قرمز و جایگزین کردن آن با ماهی و دیگر غذاهای دریایی می‌تواند به کاهش میزان بروز دیابت نوع دو کمک کند.سپید
منبع: Your Doctor

برچسب ها: دیابت ، گوشت ، غذای دریایی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: