کد خبر: ۱۷۱۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 25
پاستیل‌ از آن دسته خوراکی ‌هاست که ظاهر جذاب و طعم خوبش بزرگ و کوچک را به سمت خود می‌ کشد.
شفا آنلاین:اگر به ظاهر پاستیل نگاه کنید، متوجه می شوید سطح آن براق است، علت آن استفاده از نوعی واکس روغنی به منظور جلوگیری از چسبیدن قطعات پاستیل به یکدیگر است. این روغن خوراکی بوده و برای سلامت مضر نیست.

به گزارش شفا آنلاین: پاستیل‌ از آن دسته خوراکی ‌هاست که ظاهر جذاب و طعم خوبش بزرگ و کوچک را به سمت خود می‌ کشد. روغنی که به سطح پاستیل‌‌ها می‌زنند روغن های شفاف کننده است و ضرری برای مصرف‌ کننده ندارد.

روغن های براق کننده که روغن خوراکی است بیشتر برای براق شدن پاستیل‌ ها و جلوگیری از چسبیدن آن ها به یکدیگر به سطح شان افزوده می ‌شود و میزان آن بسیار کم است و نمی ‌تواند از نظر اضافه کالری دریافتی برایمان مشکلی ایجاد کند.

بعلاوه این روغن ها به شکل مايع مي باشد که داراي مقاومت حرارتي بالايي نيز مي باشد. اين روغن داراي کاربردهاي زيادي است :

1- براي براق کردن خشکبار استفاده مي شود که به دليل ماهيت آن ماندگاري اين محصولات را نيز افزايش می‌دهد و باعث جلا و جذابيت اين محصولات می‌شود.

2- سرخ کردن، به دليل مقاومت بالاي اين محصول در برابر اکسيداسيون و پليمريزاسيون گزينه بسيار مناسبی است.

3- قابليت پمپ کردن واسپری کردن را دارد .

4- خاصيت ضد چسبندگي در برخی محصولات مانند خشکبار، پاستيل و… را دارد.

برچسب ها: پاستیل ، روغن ، خشکبار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: