فاطمه نجاتبخش 25 توصیه بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا از دیدگاه مکتب پزشکی ایرانی ارائه داده که به این شرح است
شفا آنلاین>سلامت>دکترای تخصصی طب ایرانی ۲۵ توصیه بهداشتی برای «پیشگیری از آنفلوآنزا» از دیدگاه طب ایرانی را تشریح کرد.به گزارش شفا آنلاین، فاطمه نجاتبخش 25 توصیه بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا از دیدگاه مکتب پزشکی ایرانی ارائه داده که به این شرح است:1. پرهیز از ورود به اماکن عمومی و پر ازدحام تا حد امکان 2. پوشاندن سر بعد از استحمام همچنین در هوای سرد3. پرهیز از قرار گرفتن در معرض باد 4. پرهیز از استشمام بوهای گرم و تند مانند انواع عطرها و ادکلنهای گرم 5. در صورت تماس با بیماران مسیر تهویه هوای اتاق از سمت بیمار به سمت افراد سالم نباشد.6. کم کردن خوردن غذا و نوشیدنیها7. پرهیز از گرسنگی و تشنگی8. پرهیز از مصرف آب سرد9. کاهش مصرف گوشت و در صورت لزوم استفاده از گوشتهای سریعالهضم مانند بره، بزغاله و پرندگان به جای گوشتهای دیرهضم مانند گاو و گوساله10. کاهش مصرف چربیها11. پرهیز از مصرف انواع شیرینیهای چرب و غلیظ12. کاهش مصرف غذاها و میوههایی که رطوبت را در بدن افزایش داده و سریع فاسد میشوند مانند ماهی، شیر، ماست، خیار، هندوانه، خربزه و کدو13. پرهیز از مصرف سبزیجات تند شامل سیر، پیاز و پیازچه، ترب، تره و شاهی 14. پرهیز از مصرف سرخکردنیها15. پرهیز از مصرف مواد غذایی دارای ادویهجات تند و گرم مانند سوسیس، کالباس، پیتزا و انواع سسها یا بهکار بردن زیاد این ادویهجات در پخت و پز16. مصرف میوههای خوشبو مانند انار، سیب، به، زالزالک و گلابی 17. مصرف شربتهای ترشطعم تهیه شده از آب انار میخوش، لیموترش، ریباس، سیب ترش و مصرف سکنجبین18. استفاده از انواع ترشیها در غذا مانند سرکه، آب غوره، آب لیمو، آب انار ترش، رب انار، زرشک و سماق 19. مصرف ترشیهای تهیه شده از سرکه طبیعی همراه غذا مانند ترشی کبر، ترشی سیر و ترشی پیاز(توجه داشته باشید رعایت موارد 17، 18 و 19 مربوط به زمان پیشگیری است نه ابتلا به بیماری است و باید دانست که در حد اندک خورده شود و در مصرف ترشیها نباید زیادهروی کرد.)20. قرار دادن گلسرخ، بنفشه، نیلوفر (از گل خشک هم میتوان استفاده کرد)، سیب، به و کدو در فضای تنفسی و بوئیدن آنها 21. ضدعفونی هوای تنفسی با دود دادن کندر، گلسرخ و برگ مورد همراه با اسپند22. ایجاد لینت مزاج بهویژه در کسانی که یبوست(Constipation) دارند با مصرف مواد غذایی ملین مانند تمرهندی 23. کاهش آمیزش جنسی، ورزشهای سنگین و حرفهای و حمام بخار یا سونای طولانی مدت 24. دوری از خشم, غضب, غم و اندوه25. پرهیز از ترس بی مورد از ابتلاء به بیماری