کد خبر: ۱۶۹۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 07
افزایش مصرف آب و میوه ها، پوشیدن لباس گرم و صرف زمان بیش‌تر برای ورزش در هوای آزاد از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصل سرد جلوگیری می‌کند
شفا آنلاین>سلامت>محقق و پژوهش‌گر طب سنتی گفت: رطوبت و فشار هوا در کنار تغییرات ناگهانی دما، برخی از بیماری‌ها را بیش‌تر شایع می‌کند که به آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شفا آنلاین،محمود قادری محقق طب سنتی(Traditional medicine) درخصوص بیماری‌های شایع در فصل پاییز و روش‌های ابتلا و راه‌های مقابله با آن توضیح داد: یکی از شایع‌ترین بیماری‌های این فصل آنفلوآنزا و سرماخوردگی است که این بیماری تضعیف سیستم ایمنی بدن را به‌دنبال خواهد داشت؛ سرماخوردگی پاییزه به شدت سرماخوردگی زمستانه نیست اما عفونت‌های ویروسی و خطرات ناشی از آن مراجعه به پزشک را واجب می‌کند.

وی گفت: پزشکان برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی، شستن صورت و بینی با آب خنک را توصیه می‌کنند. افزایش مصرف آب و میوه ها، پوشیدن لباس گرم و صرف زمان بیش‌تر برای ورزش در هوای آزاد هم به شما کمک میکند و هم از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصل سرد جلوگیری می‌کند.

قادری بیان کرد: بیماری‌های تنفسی مزمن در اواخر فصل پاییز شیوع بیش‌تری می‌یابند. در این میان آسم آلرژیک و آسم(Asthma) خشک، افراد بیش‌تری را درگیر می‌کنند. به سختی نفس‌کشیدن، مشهودترین علامت آسم آلرژیک است که احتمال ابتلا به آن با تقویت سیستم ایمنی و مقاومت بدن کاهش می یابد.

وی گفت: زخم معده و اثنی‌عشر با زخم پتپیکاز، از دیگر بیماری‌هایی هستند که در این روزها شایع می‌شوند. پزشکان عادات غذایی غلط، بیماری‌های مزمن، مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس و فشار روحی،عوامل ژنتیکی وهمچنین عفونت باکتریایی را جزو دلایل عمده بروز زخم‌های گوارشی می‌دانند. تغییر اشتها، احساس درد در ناحیه معده یا شکم و استفراغ کردن از علائم شایع زخم‌های گوارشی هستند. به همین دلیل اگر بعد از خوردن غذا به دل‌درد و حالت‌تهوع دچار شدید، به پزشک مراجعه کنید.

این محقق طب سنتی در ادامه گفت: نارسایی قلبی(Heart failure)، یکی از حالت‌های خطرناکی است که احتمال بروز آن در این فصل برای بیماران قلبی وجود دارد. به این‌ دلیل که بدن تلاش می‌کند با تغییرات فصلی هم‌گام شود که نتیجه این تلاش افزایش عمل‌کرد سیستم تنفسی و قلبی است. شدت یافتن این عملکرد، مشکلات جدی برای بیمار ایجاد می‌کند که برای پیش‌گیری از آن، بیمار باید با پزشک مشورت کند. پیاده‌روی روزانه و قدم زدن در هوای آزاد نیز به جلوگیری از نارسایی قلبی در این بیماران کمک میکند؛ هم‌چنین در فصل پاییز به دلیل افزایش درد مفاصل و حساسیت به سرمای هوا، بیماری‌های روماتیسمی مانند آرتریت شیوع بیش‌تری پیدا می‌کنند.

قادری در ادامه به چاقی افراد اشاره کرد و گفت: بدن افراد با سرد شدن هوا شروع به ذخیره‌کردن چربی می‌کند. انباشته‌شدن چربی در بدن موجب تغییر شکل در اندام ظاهری نمی‌شود و ممکن است به بیماری‌های مختلفی مانند تصلب شرائین و فشار خون(blood pressure) بالا نیز منجر شود. بنابراین باید در فصل پاییز، مراقب اضافه‌وزن خود باشید؛ استراحت کافی، پیاده‌روی،خوردن سبزی و میوه‌های تازه،به همراه مکمل‌های ویتامینی مانند قرص ویتامین C، می‌تواند مفید باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: