کد خبر: ۱۶۷۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - 2017September 25
روز گذشته یکی از مسئولان حوزه بهزیستی عبارتی را به کار برد که (در حالت خوش بینانه) برخی از کسانی که در حوزه آسیب های اجتماعی تلاش می کنند را 'کاسبان آسیب های اجتماعی' عنوان کرد
شفا آنلاین>اجتماعی>روز گذشته یکی از مسئولان حوزه بهزیستی عبارتی را به کار برد که (در حالت خوش بینانه) برخی از کسانی که در حوزه آسیب های اجتماعی تلاش می کنند را 'کاسبان آسیب های اجتماعی' عنوان کرد.

به گزارش شفا آنلاین،با خود فکر می کردم آیا واقعا منظور از کاسبان آسیب های اجتماعی(Social harm) آنانی هستند که جان خود را برای حل و کاهش معضلات اجتماعی گذاشته اند و زندگی پردغدغه را بجای بی تفاوتی به اینگونه مسائل برگزیده اند؟ یا منظور کسانی هستند که من نمی شناسم ؟

با شنیدن این عبارت بیاد تک تک افرادی که به شکل داوطلبانه در حوزه آسیب های اجتماعی تنها با انگیزه دوستداری مردم و انسانیت وقت خود را سپری می کنند، افتادم.

به یاد 'سپیده علیزاده' که در حوزه زنان مبتلا به اعتیاد(Addiction) و ایدز تلاش می کند، به یاد آقای بهرامی که در حوزه اعتیاد به معتادان کمک می کند و شنبه شب ها با همکاری معتادان بهبود یافته به میدان شوش برای دادن یک وعده غذای گرم و وسایل پیشگیری از اعتیاد و جذب معتادان برای درمان می رود و یا افخم صباغ که در حوزه توانمند سازی زنان و کودکان تلاش می کند.

شری نجفی زنی فعال در حوزه کودکان کار و یا شهین حسینی که شیفته خدمت به کودکان کار است و یا خانم دکتر فاطمه قاسم زاده که سال های طولانیست در حوزه کودکان کار بی وقفه و با صبوری تلاش می کند.

به یاد فرحناز سلیمی افتادم که چه دلسوزانه به زنان بی سرپرست خدمت می کند و...

آیا عبارت «کاسبان آسیب های اجتماعی» برای ایثارگران بی مدعا عبارتی صحیح است؟

ما که می خواستیم جامعه ای عاری از آسیب ها بنا کنیم امروز با چنین روزگار دشواری مواجه شده ایم .

چگونه است که نیروی انسانی توانمند بی مدعایی که جسم و جانش را برای رهایی انسان ها از دشواری ها در طبق اخلاص گذاشته 'کاسب ' عنوان کنیم؟

کاش پیش از آنکه سخن بگوییم «انصاف» را در کلام رعایت می کردیم و اینهمه ناعادلانه برچسب نمی زدیم.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: