کد خبر: ۱۶۷۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - 2017September 26
هندوانه کبابی شاید عجیب به نظر بیاد، ولی امکان تجربه طعم جدیدی رو به شما می ده. می تونید اون رو در کنار انواع سبزیجات مثل نعناع و آجیل‌ها مثل بادام هم امتحان کنید.
شفا آنلاین: هندوانه کبابی شاید عجیب به نظر بیاد، ولی امکان تجربه طعم جدیدی رو به شما می ده. می تونید اون رو در کنار انواع سبزیجات مثل نعناع و آجیل‌ها مثل بادام هم امتحان کنید.
 
مواد لازم: 

  •     روغن زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
  •     هندوانه ۴۵۰ گرم
  •     سرکه بالزامیک ۱ پیمانه
  •     عسل ۱ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     منداب ۶ پیمانه
  •     پنیر فتا ۱/۲ پیمانه
  •     بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
  •     گردو ۱/۴ پیمانه
  •     آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
 

 
 
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد هندوانه کبابی:

1.  هندوانه رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید. دانه‌های اون رو جدا کنید.
2.  پنیر فتا رو با دست تکه تکه کنید. می تونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.
3.  بادام زمینی رو برشته و بعد خرد کنید.
4.  گردو رو هم خرد کنید.
 
طرز تهیه:

  1. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن رو در اون بریزید و هندوانه‌ها رو برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف گریل کنید.
  2. در این میان سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید تا برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و غلیظ بشه.
  3. سرکه رو از روی حرارت بردارید و عسل و کمی نمک به اون اضافه کنید. اون رو کنار بذارید تا کاملا خنک بشه.
  4. منداب رو در ظرف مورد نظر بریزید. تکه‌های هندوانه، پنیر، بادام زمینی و گردو رو روی اون‌ها پخش کنید.
  5. آبلیمو رو روی سالاد بریزید و کمی نمک و فلفل به اون بزنید. در آخر سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و اون رو سرو کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: