کد خبر: ۱۶۶۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 15
توپ انرژی انبه و نارگیل یک دسر مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.
شفا آنلاین:توپ انرژی انبه و نارگیل یک دسر مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

مواد لازم:

  • پودر انبه: 120 گرم (تقریبا)
  • بادام هندی (پودر شده): 1 پیمانه
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
  • خرما (پوره شده): 12- 10 عدد
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • آب: 1 ق س
  • پوره انبه: به مقدار لازم
 
 

طرز تهیه:

1. پودر انبه، برگه های خشک میوه انبه را توسط غذاساز پودر کنید، پوست و هسته فرما را جدا سازید. همه مواد غیر از پوره انبه تازه را درون دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد جمع شود.

2. اگر مواد خشک بود و خمیر تکه تکه بود مقداری پوره انبه تازه را به آن اضافه کنید، اگر مواد خیس و تازه بود مقداری پودر بادام هندی به آن اضافه کنید تا خمیر به انسجام لازم برسد و بتوانید آن را بین دو دست به صورت توپ درآورید.

3. هر یک از توپ های آماده را درون کاسه ای که حاوی پودر نارگیل است بغلتانید و در ظرف قرار دهید و بگذارید برای 1 ساعت در یخچال استراحت کنند.

نکته: توپ های انرژی برای تغذیه کودکان و ورزشکاران بسیار مناسب است.

خواص انبه:

•    انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.
•    انبه تقویت کننده قوای جنسی است.
•    رنگ صورت را درخشان می کند.
•    دهان را خوشبو می کند.
•    ادرارآور است.
•    یبوست را برطرف می کند.
•    انبه دارای مقدار زیادی اسید گالیک است بنابراین سیستم هضم را ضدعفونی و تمیز می کند.
•    انبه تمیزکننده خون می باشد.
•    خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد.
•    انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پایین می آورد.
•    برای رفع اسهال مفید است.
•    خوردن انبه، سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد.
•    برای درمان بواسیر مفید است.
•    عطش را برطرف می کند.
•    انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آن را با سکنجبین بخورند.
برچسب ها: انبه ، نارگیل ، ترشی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: