امروزه «کبد چرب» به یکی از بیماریهای فراگیر در کشورمان تبدیل شده که عمده علت ابتلا به این بیماری بهدلیل تغذیه غلط و ناسالم و عدم رعایت برخی تدابیر ساده حفظالصحه است
شفا آنلاین>سلامت>امروزه «کبد چرب» به یکی از بیماریهای فراگیر در کشورمان تبدیل شده که عمده علت ابتلا به این بیماری بهدلیل تغذیه غلط و ناسالم و عدم رعایت برخی تدابیر ساده حفظالصحه است؛ در این مطلب تدابیر طب سنتی(Traditional medicine) برای خلاصی از کبد چرب آموزش داده شده است.به گزارش شفا آنلاین، در ادامه پرهیزات ضروری برای افراد مبتلا به کبد چرب و مواد غذایی مفید برای این افراد آمده است:پرهیزات افراد مبتلا به کبد چرب_ استرس(Stress)_ آب بین غذا_ آب یخ_ روغنهای مایع و جامد کارخانهای_ فست فودها (سوسیس، کالباس و...)_ گوشت گاو و گوساله_ مواد غذایی کارخانهای، خوراکیهایی مانند چیپس و پفک و..._ اسانسهای شیمیایی_ قند و شکر_ خوراکیهای کافئیندار_ چربیهای ترانس بالا مانند: جگر، تهدیگ، خامه، سرشیر، کله پاچه و ..._ تخم مرغ مگر با مصلحش که پیاز است مصرف شود. (با پیاز هم در هفته بیش از دو بار میل نشود)مواد غذایی مفید برای بیماران مبتلا به کبد چرب(Fatty Liver)انارسیبآلولیمو ترشگلابی پرتقالطالبیتوت فرنگیشاه توت کشمشهویجتمشکزرشک انواع کلملبوآبغورهسیر و پیاز کرفسکدوسبزیجاتعناببادامسالاد کاهو زیتون و روغن زیتون غذاهای ملین و گرم و تر مانند آشهاحتما ورزش را در برنامه روزمره خود داشته باشید.آبِ بین غذا، سبب قطع شدنِ ترشحات بزاق دهان میشود و در نتیجه کار هضم مختل میشود؛ اگر آب، سرد هم باشد که دیگر فاجعه است چرا که دمای خود معده و کبد، بالاست (و با اشتغال به انجامِ هضم غذا، حرارتشان بالاتر هم میرود) که با وارد شدنِ ماده روان و سردی مثل آب، سبب منجمد شدنِ معده و محتویاتش میشود.با سرد شدنِ ناگهانی معده که در مجاورتِ کبد است، دور کبد، حائلی از چربی ایجاد میشود؛ بهترین دارویی که سبب نرم شدن و از بین رفتنِ این حائل میشود، سرکهانگبین است. آب یخ موجبِ به هم ریختن کار کبد، اشکال در ریهها، گرفتگی صدا و یکی از دلایل بیماریهای معده و ... بوده حتی برخی پزشکان معتقند خوردن آب یخ یا آب داغ، یکی از علل ایجاد سرطان معده است.تسنیم