به گزارش شفا آنلاین، اصغر سلیمی در خصوص ویزیت همزمان چندین بیمار درمطب پزشکان،گفت: ویزیت یک بیمار باید طبق یک محدوده زمانی قانونی در دنیا انجام شود، افزود: متاسفانه با توجه به اینکه در کشور ما تعداد پزشکان محدود بوده و نام برخی پزشکان نیز معروف شده است، بیماران سعی می کنند برای پیگیری درمان خود به پزشکان خاصی مراجعه کنند؛ بنابراین ممکن است به دلیل انبوه مراجعه بیماران، پزشکان به ناچار چندین بیمار را در اتاق معاینه کنند.
وی افزود: اما اگر بتوان بحث پزشک خانواده(family doctor) را در کشور فعال کرد، یعنی بیماران از طریق پزشک خانواده به متخصصان ارجاع شوند؛ به طورحتم ازدحام مراجعه بیماران به برخی پزشکان کاهش پیدا می کند، بنابراین دراین شرایط پزشک مجبور نیست که از چندین بیمار همزمان درمطب پذیرایی و یا ویزت کند؛ البته برای هر بیمار باید ۳۰ دقیقه زمان معاینه درنظرگرفت.
سلیمی با بیان اینکه حداقل اختصاص ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای عینه بیمار نیز زمان قابل قبولی است،تصریح کرد: به طورحتم ویزیت همزمان چندین بیمار منجر به این می شود که برای معاینه نتوان زمان کافی رادرنظرگرفت.
وی گفت: ضمن اینکه ورود همزمان چند بیمار ممکن است شرایطی رابه وجود آورد که بیماران نتوانند نوع بیماری و مسائل خود را به طور روشن و شفاف با پزشک مربوطه مطرح کنند؛ بنابراین به لحاظ قانونی و شرعی ویزیت همزمان چند بیمار خلاف است.
سلیمی با تاکید براینکه وزارت بهداشت(Ministry of Health) بایداجرای پزشک خانواده را به صورت جدی پیگیری و دنبال کند، گفت: یعنی بیماران نباید بدون مراجعه به پزشک خانواده درمطب های پزشکان متخصص حضور پیدا کنند، البته این اقدام درمیان مدت تاثیرات مثبنی دارد؛ اما درکوتاه مدت تنها باید نظارت ها را بر عملکرد پزشکان افزایش داد.
وی با انتقاد از اینکه برخی پزشکان نیز به دلیل درآمد زایی بیشتر اقدام به ویزیت همزمان چندین بیمار می کنند، افزود: این رویه نیز به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و باید دراین زمینه نیز نظارت ها را افزایش داد.