شفا آنلاین>سلامت>سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت رسیدگی به مجروحان حادثه تصادف اتوبوس دانش آموزان در داراب را تشریح کرد.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر ایرج حریرچی درباره آخرین وضعیت مجروحان حادثه تصادف اتوبوس حامل دانشآموزان در داراب، گفت: این حادثه در ساعت ۳:۵۸ صبح جمعه اتفاق افتاد و در ساعت ۴:۰۷ دقیقه یعنی ۹ دقیقه بعد اولین آمبولانس به محل حادثه رسید و مجموعا ۱۳ آمبولانس به محل اعلام شدند.
وی با بیان اینکه متاسفانه ۹ نفر در سر صحنه حادثه فوت کردند، افزود: متاسفانه این حادثه بسیار دلخراش و شدتش بسیار زیاد بود. اما تمام مجروحین تا ساعت ۵:۳۷ دقیقه به بیمارستان رسیدند و بعد از آن تا کنون هیچ مورد فوتی نداشتیم و قطع عضوها نیز در محل حادثه بوده است. همچنین چهار مصدوم توسط هلیکوپتر اورژانس(Emergency) در همان ساعات اولیه صبح به بیمارستان شهید رجایی و نمازی شیراز اعزام شدند.
وی ضمن تشکر از پرسنل بیمارستان داراب و شیراز و همچنین مردم داراب که به مجروحین کمک کردهاند، گفت: از ۳۴ مجروحی که در بیمارستان بستری بودند تا دیروز ۲۲ نفر مرخص شدند. همچنین شش نفر در بیمارستان داراب بستری بودند که دو نفر از آنها برای انجام جراحی پلاستیک به شیراز اعزام شدند و یک نفر از آنها هم دیروز مرخص شد و یک نفرشان هم امروز ترخیص میشود. شش نفر نیز همچنان در بیمارستان شیراز بستری هستند که سه نفر از آنها در ICU و سه نفر در بخش هستند. بنابراین همچنان ۱۰ بیمار در بیمارستان بستری هستند که هشت نفر از آنها در شیراز و دو نفرشان در بیمارستان داراب بستری شدهاند.
حریرچی در پاسخ به سوالی درباره ادامه اقدامات درمانی و روانشناسی(Psychology) برای مجروحان حادثه داراب گفت: در جلسهای که با مقامات دو استان برگزار کردیم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را مامور کردیم تا تمام تمهیدات لازم از نظر روانشناسی برای مجروحین و خانوادهها انجام شود.
وی با بیان اینکه از طرفی اقدامات لازم برای کسانی که دچار آسیبهای مهرهای کمری شدهاند انجام میشود، گفت: دو نفر از مجروحان دچار آسیب مهرههای کمری شدند که برای درمان آنها نیازمند زمان هستیم تا ببینیم آسیبشان به چه صورت است. البته در فاز بیمارستانی وظیفه ما خدمت رسانی کامل به مجروحان بود. برای ادامه درمان، وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و سازمانهای حمایتی اعلام آمادگی کردند تا تمام اقدامات را انجام دهند تا این افراد به حداکثر سلامتی ممکن دست یابند.
حریرچی در ادامه این نشست با بیان اینکه ۷۰ الی ۹۰ درصد مرگ و میر و مصدومیتهای ناشی از حوادث مربوط به عامل انسانی مانند خواب آلودگی، صحبت با موبایل و ... است، گفت: بعد از عوامل انسانی بحث ایمنی راهها و خودرو مطرح است. البته باید توجه کرد که حمل و نقل ریلی ۷۰ برابر ایمنتر از حمل و نقل جادهای است؛ به طوریکه با گسترش حمل و نقل ریلی میتوانیم به میزان قابل توجهی از خطاهای انسانی دور شویم. بر این اساس امیدوارم حرکتهایی که در جهت گسترش حمل و نقل ریلی آغاز شده ادامه یابد.