خبر خوب این است که با خوردن برخی غذاها میتوان به میزان قابل توجهی جلوی این اتفاق را گرفت
شفاآنلاین>سلامت> از آنجایی که مو یکی از عوامل تاثیرگذار در زیبایی است، کمپشت شدن موها برای اکثر افراد بسیار ناراحتکننده است.
به گزارش شفاآنلاین، خبر خوب این است که با خوردن برخی غذاها میتوان به میزان قابل توجهی جلوی این اتفاق را گرفت.
ماهی سالموناگر سطح چربیهای سالم(Healthy) در بدن پایین باشد، موهای شما درخشش طبیعی خود را از دست خواهند داد. ماهی سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ بوده و منبع تغذیه مناسبی برای فولیکولهای مو میباشد. مصرف این ماهی به درخشندگی موهای شما منجر میشود. با این حال، اگر از خوردن ماهی خوشتان نمیآید، میتوانید از تخم کدو برای دریافت اسیدهای چرب ضروری استفاده کنید.تخم کدوخوردن یک اونس تخم کدوی بو داده (در حدود یک و نیم فنجان)، ۱۹ درصد از نیاز روزانه به روی را تامین میکند؛ به گفته ربکا کازین، استادیار بیماریهای پوستی در دانشگاه جانز هاپکینز، روی یک ماده آلی است که مصرف آن از خشک شدن تدریجی پوست جلوگیری میکند. غلات غنی شده، گوشت خوک، ماست(yogurt) و دانه درخت بلارد نیز سرشار از روی هستند.گوشت مرغشاید نتوانید از ریزش طبیعی موهایتان جلوگیری کنید (به طور متوسط ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در روز میریزند)، اما میتوانید با مصرف پروتئین کافی از رشد مجدد آنها اطمینان یابید. در صورتی که پروتئین کافی به بدن نرسد، موهای از دست رفته شانسی برای رشد مجدد نخواهند داشت. مصرف ۳۵ گرم گوشت مرغ به شما کمک میکند که پروتئین مورد نیازتان را دریافت کنید. افرادی که گیاهخوار هستند، میتوانند از دانههای کوینولا (۸ گرم پروتئین به ازای هر فنجان پخته شده)، نخود (۱۵ گرم پروتئین به ازای هر فنجان پخته شده) و عدس (۱۸ گرم پروتئین به ازای هر فنجان پخته شده) به جای گوشت مرغ استفاده کنند.