کد خبر: ۱۶۳۴۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 20
والدین به واسطه وعده صبحانه اطمینان پیدا می کنند که فرزندانشان مواد مغذی مورد نیاز را دریافت می کنند
شفا آنلاین>تغذیه>نتایج یک مطالعه نشان می دهد کودکان با نخوردن صبحانه در معرض خطر ابتلا به سوء تغذیه(Malnutrition) قرار می گیرند و بیشتر احتمال دارد که به کمبود آهن، کلسیم و ید مبتلا شوند.

به گزارش شفا آنلاین، مطالعه محققان کالج کینگ لندن روی بیش از یکهزار و 600 کودک نشان داد که 14 درصد از پسرها و 19 درصد دختران شرکت کننده در این تحقیق صبحانه نمی خوردند و حدود 50 درصد از هر دو جنسیت دستکم چند روز یکبار، صرف این وعده غذایی را از قلم می اندازند و در نتیجه بیش از دیگران در معرض ابتلا به کمبود آهن، کلسیم و ید هستند.

همچنین براساس نتایج این مطالعه ، یک سوم کودکانی که صبحانه نمی خوردند، حداقل میزان توصیه شده مواد مغذی را نیز دریافت نمی کردند، به طوری که یک پنجم آنها کمبود ید داشتند اما در مقابل در کودکانی که هر روز صبحانه می خوردند، این کمبود تنها در کمتر از پنج درصد آنها مشاهده شد.

در این تحقیق از کودکان خواسته شد که ابتدا یک رژیم غذایی را برای مدت چهار روز حفظ کنند و سپس وضعیت مواد مغذی در بدن انها بررسی شد. در این تحقیق وعده صبحانه(Breakfast) به عنوان مصرف بیش از 100 کالری بین 6 و 9 صبح در نظر گرفته شد.

دکتر 'گردا پوت' نویسنده ارشد این مطالعه و مدرس علوم تغذیه ای در کالج کینگ لندن گفت: این مطالعه نشان می دهد که والدین به واسطه وعده صبحانه اطمینان پیدا می کنند که فرزندانشان مواد مغذی مورد نیاز را دریافت می کنند.

به گفته محققان، به مطالعات بیشتری نیاز است تا با بررسی غذاهای خاص و کیفیت غذاها مشخص شود که آیا این تفاوت ها به دلیل انواع مختلف صبحانه است که در گروه های سنی متفاوت مصرف می شود و در کل بینش بیشتری در زمینه تاثیر مصرف صبحانه بر کیفیت رژیم غذایی ارائه می دهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: