خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم
به گزارش شفا آنلاین،خورش سیب و آلبالو یکی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
- مغز ران گوسفند: 200 گرم
- سیب سبز: 1 عدد
- کنسرو گوجه فرنگی: یک دوم عدد
- آب آلبالو: 200 میلی لیتر
- شکر: 20 گرم
- آلبالو (بدون هسته) 200 گرم
- لیمو ترش (آب گرفته شده): 1 عدد
- پیاز داغ: 10 گرم
- قرص عصاره گوشت: 1 عدد
- زردچوبه: یک دوم ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1.
پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های 1.5 در 1.5 سانتی
متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.
2. شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3.
گوشت را همراه با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ
آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از 1 یک دقیقه تفت
دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه
کنید و به مدت 60 دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.
4.
آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب
آلبالو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت
پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
5. تکه های سیب را به مدت 5 دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.
6.
20 دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه
کنید و بعد از حدود 5 دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه
کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.