به گزارش شفا آنلاین،زیره به صورت طبیعی در ایران، افغانستان، ترکیه، ازبکستان، مصر، هند،
مکزیک، سوریه و… رشد میکند. این گیاه دارای دو نوع سبز و سیاه بوده که
زیره سیاه را همه با عنوان زیره ایرانی میشناسند.
همچنین خوب است بدانید با جویدن دانه های زیره میتوانید از شر بوی بد پیاز
و سیر خلاص شوید. خانومانه در این نوشته قصد داشته تا به طور خلاصه به
خواص بی نظیر زیره اشاره کند.
خاصیت اول: گیاه زیره منبعی سرشار از فیبر غذایی است. فیبر خوراکی موجود در دانه های زیره تأثیر خوبی بر مخاط جداره روده خواهد گذاشت و باعث میشود تا از رودهها در برابر سرطان حفاظت شود. همچنین این فیبر از جذب بیش از حد نمک در روده جلوگیری میکند.
خاصیت دوم: گیاه زیره منبعی سرشار از املاح و مواد معدنی همچون منگنز، منیزیم، پتاسیم، مس، کلسیم و آهن میباشد.
خاصیت سوم: فیبر خوراکی موجود در زیره سبب افزایش حجم غذا میشود و در پی آن سرعت حرکت غذا در روده را بالا میرود که این امر از بروز یبوست جلوگیری میکند.
خاصیت چهارم: در دل دانه های زیره روغنهای بی نظیری نهفته که به علت دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی قدرتمند و ضد نفخ بودن به بهبود عملکرد دستگاه گوارشی کمک بسیاری میکند.
خاصیت پنجم: با مصرف زیره میتوان ویتامینهای ضروری و مورد نیاز بدن همچون ویتامینهای A ،E و C را تأمین کرد.