یکی از بهترین راه حل هاى پاک سازى سموم بدن مصرف انواع سوپها است، در اینجا به شما سوپى را معرفى مى کنیم که سم زدایی قوی به همراه داشته و مواد مغذی ضروری را به بدن مى رساند
شفا آنلاین>تغذیه>ما به شما غذایی را معرفی می کنیم که خواص بسیار شگفت انگیزی برای سلامت بدن شما دارد که با آگاهی از آنها مصرف این غذا را ترک نمی کنید.به گزارش شفا آنلاین،یکی از بهترین راه حل هاى پاک سازى سموم بدن مصرف انواع سوپها است، در اینجا به شما سوپى را معرفى مى کنیم که سم زدایی قوی به همراه داشته و مواد مغذی ضروری را به بدن مى رساند.این سوپ سبزیجات عملکرد کبد، سیستم گرد خون، قلب، معده و روده، سیستم ایمنی و متابولیسم را بهبود میبخشد همچنین از جمع شدن سموم در بدن جلوگیرى کرده و خاصیت ضد التهاب و ضد سرطان داشته و از ابتلا به پوکی استخوان(Osteoporosis) جلوگیری کرده و قندخون را پایین می آورد و خون را تصفیه می کند.
کلم ضد سرطان قویمنبع غنی از مواد مغذی است.سرشار از ویتامین C است.به دلیل دارابودن پلی فنل ها دارای خواص ضد التهابی است.خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارد.
زردچوبه سم زدا و تصفیه کننده خونیک ضد التهاب عالی محسوب می شود.انتی اکسیدان و ضد سرطان بسیار قوی است.به طور طبیعی کبد را سم زدایی می کند.خون را تصفیه می کند.بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
سیر ضد سرطان(Cancer) و تقویت کننده چشمحاوی روغن زیتون است که به کاهش التهاب و پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می کندمنبع عالی پلی فنل ها بوده که از پوکی استخوان و ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
در افزایش مقاومت مویرگی با فعال کردن ترکیباتی در عروق خونی تاثیر گذار است.به جذب کلسیم کمک کرده ودر حفظ استخوان های شما تاثیر چشمگیری دارد.ازشبکیه چشم محافظت می کند.حاوی آنتی اکسیدان های قوی است.
لاغری و کاهش قندخون با زیرهبه هضم غذا کمک می کند.عملکرد سیستم ایمنی(Safety system) بدن شما را بهبود می بخشد.در کاهش قند خون موثر است.غنی از ویتامین C استمتابولیسم بدن را افزایش داده و در لاغری موثر است.
هضم سریع غذا با شیر و روغن نارگیلدارای خواص ضد التهابی و ضد قارچی است.شامل انواع انتی اکسیدان هاست.هضم غذا را آسان می کند.سیستم متابولیسم بدن را تحریک می کند.
دستورالعمل سوپدر زیر طرز تهیه این سوپ و میزان مواد غذایی مفید و مورد نیاز برای آماده سازی آن ذکر شده است.یک کلم سفید کوچک خرد شدهنصف سر گلم کلم سفید2 حبه سیر خرد شده2 قاشق چای خوری پودر زردچوبهیک قاشق چایخوری پودر زیرهیک چهارم فنجان شیر نارگیلسه فنجان سبزی سوپ2 قاشق غذاخوری روغن نارگیلنصف قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چایخوری فلفلبرای تهیه این سوپ کافی است تا قابلمه ای را روی حرارت کم قرار دهید و روغن را درون آن ریخته و سیر، کلم و گل کلم را به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس 10 دقیقه صبر کنید تا کلم ها نرم شوند و سبزی ها،نمک و فلفل و به میزان لازم آب را به آن اضافه کنید و 20 دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و مواد با هم پخته شده و طعم خوبی بگیرند.سوپ را از روی حرارت برداشته و برای خوش طعم شدن آب نارگیل را به آن اضافه کرده و از طعم دلچسب آن لذت برده و از خاصیت های این سوپ بهره مند شوید.