با وجود اینکه گفته میشود مواد نگهدارنده یا مواد رنگی در غذاها در حد مجاز است اما چون بدن نمیتواند به خوبی سموم را دفع کند, این سموم تجمع یافته و باعث بروز بیماریهای ساده تا صعب العلاج میشوند
شفا آنلاین>تغذیه>دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: با وجود اینکه گفته میشود مواد نگهدارنده یا مواد رنگی در غذاها در حد مجاز است اما چون بدن نمیتواند به خوبی سموم را دفع کند, این سموم تجمع یافته و باعث بروز بیماریهای ساده تا صعب العلاج میشوند.به گزارش شفا آنلاین، محمد انصاریپور درباره تجمع سموم در بدن اظهار کرد: امروزه به طور ارادی مقداری سم وارد بدن افراد میشود.وی افزود: سموم ارادی با خوردن کنسروها، کمپوتها و مواد غذایی بستهبندی شده که غالبا موادنگهدارنده دارند و داروهای شیمیایی که مردم به طور بیرویه مصرف میکنند و فلزاتی که از طریق ظروف غذایی مثل آلومینیم و مس همچنین مواد خوراکی رنگی، سوسیس و کالباس در فست فودها، میوههای گلخانهای و حتی غیر گلخانهای که هم سم آفتکش و هم کودهای شیمیایی دریافت کردهاند, وارد بدن میشود.این دستیار تخصصی طب سنتی(Traditional medicine) ایران تصریح کرد: به طور طبیعی بدن سموم و فضولات تشکیل شده توسط غذا را هم نمیتواند به طور کامل دفع کند, بسیاری از افراد میگویند که ما روزانه یک عدد خیار میخوریم که سم موجود در آن خیلی زیاد نیست اما خوراکیهای دیگر مثل انواع شکلات، بیسکوئیتها، فست فودها، مواد غذایی بستهبندی شده هم هست که به بدت سموم زیادی را وارد میکند.انصاریپور خاطرنشان کرد: اگر چه گفته میشود مواد نگهدارنده یا مواد رنگی در این غذاها در حد مجاز است اما چون بدن نمیتواند به خوبی سموم را دفع کند, این سموم تجمع یافته و یک اثر همافزایی مخرب در بدن ایجاد میکنند که به این اثر اثر تجمعی، کوکتل افکت میگویند؛ اثر تجمعی منجر به اختلال در یک یا چند عضو بدن میشود و انسان را بیمار میکند, از بیماریهای ساده تا سرطانهای صعبالعلاج.