کد خبر: ۱۶۰۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 30
خشک کردن میوه یکی از کارهایی است که آفتاب تابستان بسیار برای آن مناسب است. در این مقاله به شما می گوییم که میوه های خشک را چگونه تهیه کنیم که رنگش تغییر نکند.

شفا آنلاین:خشک کردن میوه یکی از کارهایی است که آفتاب تابستان بسیار برای آن مناسب است. در این مقاله به شما می گوییم که میوه های خشک را چگونه تهیه کنیم که رنگش تغییر نکند.


لوازم مورد نیاز برای خشک کردن میوه

به گزارش شفا آنلاین:_ میوه : ( من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.
_ برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این است که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد.
_ پارچه توری برای حفظ میوه ها از جانوران.
_ مخلوط آبلیمو و آب برای جلوگیری از بد رنگ شدن میوه ها.
_ در نهایت یک مکان کاملا گرم در زیر آفتاب : دمای بیرون باید بالای ۸۵ درجه با رطوبت کمتر از ۶۰% باشد.

 

آموزش خشک کردن میوه در آفتاب

_ میوه ها را شسته و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید دو نیم شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.
_ میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند دقیقه خیس بخورد. این کار مانع تغییر رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.
_ گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. من کمی نمک هم به آن اضافه می کنم خیلی خوشمزه می شود. گوجه فرنگی ها را در آبلیمو قرار ندهید.
_ میوه ها را با فاصله روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.
_ در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و جانوران در امان باشند.
_ سینی ها را در یک مکان بسیار گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.
وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده است. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد.

 

زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم است

سیب: ۲ روز
    آلبالو و زردآلو: ۳ روز
    گوجه فرنگی، هلو و آلو: ۴ روز

میوه ها را در ظرف های مناسب بدون هوا نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۳۰
0
0
سلام خشک کردن توت، بعداز مدتی کپک میزند اگر کسی میدونه توضیح بده ممنون
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۲
0
0
توت باید روی درخت خشک یا نیمه خشک بشه توت تازه رو اگر از درخت جدا کنیم به هیچ عنوان خشک نمیشه بلکه سیاه میشه که اصلا شکل توت خشک نیست
راضیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
0
0
سلام اگه جلو آفتاب میزاری هر روز باید میوه رو پشت رو شن و شب ها بخاطر مه و رطوبت هوا باید بیاری داخل خونه اگه هم با فر انجامش میدی باید از خشک شدن کامل میوه مطمئن شد و اونو هم باید بعد از خشک شدن یک طرف پشت و رو کرد و برای نگه داری چیپس میوه هم بهتره از کیسه توری استفاده کرد
حسینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۷
0
0
سلام من برای سفید ماندن موز بعد خشک شدن مشکل دارم کسی میدونه راه سفید ماندن موز
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
0
0
چرا زردالوهااب میندازن وسیاه میشن توافتاب
پروانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
0
سلام زردآلو ها زیر نور آفتاب خشک وسیاه شدن یعنی خراب شدن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
0
0
ن فاسد نشده میوه که خیلی رسیده باش رنگش تغییر میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۸
0
0
سلام.یه راه حل خیلی خوب برای خشک کردن آلو اینکه با پوست چهار روز بزارین زیر آفتاب بعد که پوستش سیاه شد بردارید وپوست سیاه رو بکنید بعد از اون آلویی که نیمه پخته شده رو روی سبد بچینید و بعد دوروز که زیر آفتاب گذاشتید درست میشه.
نازي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
0
0
سلام. ٨٥ درجه منظور فارنهايته؟ ايران سانتيگراد به كار مي بريم. سايد بهتره اصلاح شه. ممنون.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
0
0
چه جوری انجیر رنگش سفیدمیمونه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۹
0
0
هر طرفندی رو انجام میدم برای سیاه نشدن موز ولی باز هم سیاه میشن چرا موز خشک شده بیرون سفیده؟
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: