کد خبر: ۱۶۰۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 29
در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
شفا آنلاین:در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
 
مواد لازم:

  • آبغوره یک دوم پیمانه
  • آب گوشت دو لیتر
  • سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
  • نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز (خرد شده) پیاز دو عدد
  • روغن به میزان لازم
  • برنج دو پیمانه
  • لوبیاقرمز یا سفید یک پیمانه
 


طرز تهیه:

1-ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.

2-آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.

3-زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.

4-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

5-سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

6-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.

7-اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.
برچسب ها: آش ، آبغوره ، برنج
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: