اگر افت حافظه دلیل بیماری خاصی نداشته باشد می توانید با مصرف برخی مواد غذایی به تقویت این قوا پرداخته تا در زندگی فردی و اجتماعی خود به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنید.
شفا آنلاین>تغذیه>اگر به تازگی بسیاری از قرارهای کاری، نکات درسی، تاریخ مناسبتها و مواردی از این دست را فراموش میکنید امکان دارد دچار ضعف حافظه شده باشید که میتوانید این مشکل را با تغییر در رژیم غذایی تا حد زیادی برطرف کنید.به گزارش شفا آنلاین،ضعف و افت حافظه به دلایل مختلفی می تواند رخ دهد از جمله افزایش سن، تغذیه نامناسب، ابتلا به بیماری و مصرف برخی داروها، فشار خون بالا، استرس، تصادف و ضربه های شدید به سر،سرطان مغز، شکست و شوک های عاطفی شدید و مواردی از این دست که اگر فرد احساس کند دچار ضعف حافظه شده است باید سریع به متخصص مغز و اعصاب برای شناسایی دقیق علت مراجعه کند.اما اگر افت حافظه دلیل بیماری خاصی نداشته باشد می توانید با مصرف برخی مواد غذایی به تقویت این قوا پرداخته تا در زندگی فردی و اجتماعی خود به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنید. با خوردن میوه و سبزیجاتی همچون آووکادو، چغندر قند، بلوبری، کلم بروکلی، کرفس و روغن نارگیل به دلیل دارا بودن انواع ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می توانید حافظه خود را تقویت کنید.از جمله دیگر مواد غذایی مفید برای تقویت حافظه می توان مصرف انواع دانه های آجیل مانند گردو، بادام و فندق را نام برد. خوراکی های نام برده را می توانید به طور روزانه به همراه غذا استفاده کرده و پس از مدت کوتاهی نتایج حیرت انگیز آن را بر تقویت حافظه خود مشاهده کنید.