طرز تهیه:1-فر
را گرم کنید و سینی پخت را که روی آن فویل کشیده اید، در قسمت بالایی قرار
دهید. فلفل ها را به دو نیم تقسیم کنید، دانه ها و محتویاتشان را خالی
کنید. فلفل ها را از سمتی که بریده شده اند روی سینی قرار دهید و به مدت 10
دقیقه یا تا زمانی که پخته شوند داخل فر قرار دهید. فلفل ها را در همان
سینی با فویل بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه بمانند. فلفل ها را بیرون
بیاورید، پوستشان را جدا کنید. آن ها را خرد کنید و در یک کاسه متوسط قرار
دهید.
2-سیب زمینی ها را
داخل یک قابلمه متوسط قرار دهید. داخل قابلمه به اندازه 8 سانت آب بریزید و
آن را به جوش بیاورید. شعله را تا متوسط پایین بیاورید و به مدت 5 دقیقه
یا تا زمانی که نیمه پخته شوند، آنها را روی شعله نگه دارید. تخم مرغ های
کامل را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم
شوند، به پختن ادامه دهید. سیب زمینی ها را خشک کنید و تخم مرغ ها را درون
آب یخ بگذارید. اجازه دهید تخم مرغ ها 10 دقیقه بمانند.
3-پیازچه
ها و باقی مواد را به فلفل دلمه ای اضافه کنید، آنها را به هم بزنید تا با
هم ترکیب شوند. تخم مرغ های پخته شده را پوست بکنید و تکه تکه شان کنید.
سیب زمینی ها را به میکس فلفل ها اضافه کنید، بهم بزنید تا به مواد آغشته
شوند. تخم مرغ ها را میکس سیب زمینی اضافه کنید، به آرامی بهمشان بزنید تا
با یکدیگر ترکیب شوند.
اطلاعات تغذیه ای:مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده حدود یک فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.