کد خبر: ۱۵۸۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۶ - 2017July 13
کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافته اند سطح پایین آهن در خون می تواند سبب بروزب یماری عروق کرونر در فرد در دوران میانسالی و سالمندی شود.
شفا آنلاین>سلامت>فقر آهن تنها باعث احساس خستگی مزمن نمی شود بلکه می تواند در عملکرد یکی از مهم ترین اعضای بدن در دوران سالمندی اختلال ایجاد کند.

به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافته اند سطح پایین آهن در خون می تواند سبب بروزب یماری عروق کرونر در فرد در دوران میانسالی و سالمندی شود.

همچنین تحقیقات همسو نشان داده است که مصرف خوراکی یا مکمل های تغذیه ای حاوی آهن در افراد مبتلا به فقر آهن تحت نظارت پزشک متخصص(specialist) می تواند تا حد زیادی از قلب در مقابل گرفتگی عروق و ابتلا به بیماری کرونر جلوگیری کند.

کارشناسان امیدوار هستند از این یافته ها به عنوان یک شیوه نوین برای درمان بیماری های قلبی عروقی استفاده کنند.

براساس آمارها بیماری قلبی عروقی (CVD) یکی از علل اصلی مرگ و میر در میان مردم آمریکا است و همه ساله باعث مرگ بیش از 610 هزار نفر می شود.

این یافته ها حاصل تحقیقات محققان 2دانشگاه امپریال کالج لندن و دانشگاه لندن بر روی ارتباط فقر آهن و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است و در مجله the journal Arteriosclerosis منتشر شده است.

بیماری عروق کرونر زمانی اتفاق می افتد که جریان خون در رگ های متصل به قلب بسته شود و در نتیجه خون رسانی به این عضو به درستی انجام نشود، عروق کرونر همچنین می تواند منجر به آن‍‍ژین قفسه سینه یا حتی حمله قلبی در افراد شود.

کارشناسان ارتباط فقر آهن و بروز بیماری های قلبی را با تحقیق بر روی داده های به دست آمده از بیش از 124 هزار داوطلب به دست آورده اند.

در عین حال تنظیم و بالا بودن میزان آهن خون سبب محافظت و تقویت قلب از ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی می شود، کارشناسان دریافته اند بیمارانی که سکته قلبی کرده و میزان آهن خون آنها کم است، مصرف مکمل آهن و یا خوراکی های حاوی این ماده ضروری می تواند تا حد زیادی به بازسازی عضله قلب و جلوگیری از بازگشت بیماری کمک کند.

محققان بر این اساس به افرادی که دچار مشکل فقر آهن هستند به ویژه بانوان در سنین باروری توصیه می کنند با مراجعه منظم به پزشک و انجام تست خون از وضعیت آهن خون خود مطلع شوند و رژیم غذایی حاوی انواع پروتئین کم چرب حیوانی، پروتئین های گیاهی، تخم مرغ، اسفناج، جگر گوسفندی،آجیل، حبوبات و لبنیات کم چرب داشته باشند.
برچسب ها: سلامت ، آهن ، کارشناسان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: