به گزارش شفا آنلاین:دکتر عباس بصیری اظهار داشت: مصرف گوجه فرنگی
وی افزود: اما جهت بزرگ شدن پروستات مهم است؛ گاهی اوقات پروستات به بیرون و به اطراف رشد میکند و مجرای ادرار را تحت فشار قرار نمیدهد و در این صورت نیازی به مداخله پزشکی وجود ندارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: از هر ۵ نفر یک فرد دچار علائم ناشی از بزرگی پروستات میشود، یعنی در این صورت پروستات در حال رشد کردن به سمت مجرا است و به دلیل این که مجرا از وسط پروستات عبور میکند نیز مجرا را میبندد. پس در این افراد نیاز به مداخله پزشکی وجود دارد.
این اورولوژیست تأکید کرد: در صورت ایجاد علائم ناشی از بزرگی پروستات باید از عدم وجود سرطان پروستات اطمینان حاصل شود که این امر با انجام یک آزمایش خون و اندازه گیری "پی اس آی" یا بررسی پروستات از راه مقعد مشخص خواهد شد. در صورتی که مشخص شد پروستات سرطانی نیست، درمان در درجه اول دارویی است و در صورت عدم پاسخ دهی درمان دارویی از جراحی استفاده خواهد شد.
رییس مرکز تحقیقات بیماریهای کلیه و مجاری ادرار توصیه کرد: افراد دارای سابقه سرطان پروستات در اقوام درجه یک از سن ۴۰سالگی تست سرطان پروستات را انجام دهند تا در صورت وجود سرطان در مراحل اولیه کشف و روند درمانی آغاز شود. خبرگزاری سلامت