معمولاً به افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه میشود پیش از خوردن غذا چای نخورند و حداقل دو ساعت پس از صرف آن چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن ایجاد نشود.
شفا آنلاین:یک
متخصص تغذیه گفت: معمولاً به افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند
توصیه میشود پیش از خوردن غذا چای نخورند و حداقل دو ساعت پس از صرف آن
چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن ایجاد نشود.
به گزارش
شفا آنلاین:سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در خصوص نوشیدن چای در وعده
صبحانه گفت: برخی افراد پس از بیدار شدن به دلیل بیاشتهایی یا به خاطر
استفاده زیاد از چربیها و نمکها احساس عطش میکنند. معمولاً برای افرادی
که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه میکنیم پیش از خوردن غذا چای
نخورند و حداقل دو ساعت پس از غذا چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نباشد.
وی
افزود: اگر این افراد احساس بی اشتهایی میکنند به جای چای، از آب پرتقال
بهصورت خالص یا مخلوطی از میوههای دیگر مثل نارنج و نارنگی استفاده کنند.
این
متخصص تغذیه تصریح کرد: بهترین نوشیدنی برای شروع روز، یک لیوان آب است.
آب اشتها را تلطیف میکند و میتواند به سمزدایی و دفع مواد زاید بدن کمک
کند.
مظهری توضیح داد: چای شیرین مناسب نیست، چون
از آغاز صبح میزان قندی که سبب افزایش سطح قند خون میشود را بالا برده و
روی پانکراس تاثیر میگذارد. پانکراس برای تعدیل قند خون انسولین ترشح
میکند و تکرار آن باعث فرسودگی زود هنگام لوزالمعده یا پانکراس شده و
زمینه بروز دیابت را فراهم میکند.فارس