روغن های مختلف بسیاری می تواند باعث تقویت سلامتی شوند و از ابتلا به طیف وسیعی از بیماری ها مانند درد مفصل و بیماری قلبی پیشگیری کنند
شفا آنلاین>تغذیه>گزارش های زیادی درباره فواید روغن زیتون از جمله در زمینه تقویت حافظه وجود دارد، اما فواید مصرف روغن های دیگری همچون روغن گردو، دانه کتان، آفتابگردان، بادام زمینی و آووکادو هنوز چندان برای عموم شناخته شده نیست.به گزارش شفا آنلاین، از جمله فواید سایر روغن ها می توان به روغن دانه کتان اشاره کرد که یک منبع گیاهی خوب از روغن های امگا 3 است که در ماهی چرب یافت می شوند و یا روغن دانه آفتابگردان که مملو از ویتامین E است و می تواند موجب تقویت شرایط پوستی شود.به گفته کارشناسان تغذیه، روغن های مختلف بسیاری می تواند باعث تقویت سلامتی شوند و از ابتلا به طیف وسیعی از بیماری ها مانند درد مفصل و بیماری قلبی(Heart disease) پیشگیری کنند.در این گزارش به فواید سلامتی چند روغن خوراکی اشاره شده است:***روغن زیتون فوق بکراز فواید مصرف روغن زیتون فوق بکر می توان به کمک به حفظ حافظه، پیشگیری از ابتلا به زوال عقل، کاهش التهاب در بدن و کمک به بهبود وضعیت هایی مانند مشکلات پروستات، آرتریت(arthritis) و اگزما اشاره کرد.***روغن نارگیلگرچه روغن نارگیل مملو از چربی های اشباع است که با ابتلا به بیماری قلبی ارتباط دارند، اما این روغن در عین حال حاوی نوعی چربی به نام اسید لوریک است که می تواند برای درمان عفونت های ویروسی و باکتریایی مفید باشد.***روغن دانه کتانروغن دانه کتان منبع خوبی از یک نوع روغن امگا 3 - از اسید های چرب ضروری برای بدن - به نام ALA است و نیز هورمون های گیاهی آن برای زنان یائسه مفید است .***روغن آفتابگردانروغن آفتابگردان مملو از ویتامین E است، به طوری که یک قاشق سوپخوری این روغن می تواند نزدیک به 50 درصد ویتامین E توصیه شده روزانه فرد را تامین کند.***روغن گردوروغن گردو مملو از اسیدهای چرب امگا 3 'ALA' است . مقداری از این روغن به دو اسید چرب امگا 3 دیگر به نام های EPA و DHA تبدیل می شود که می تواند باعث کاهش التهاب درون بدن شود و از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری کند.***روغن بادام زمینیاین روغن مملو از چربی های اشباع نشده است که به افزایش کلسترول(Cholesterol) HDL و کاهش کلسترول بد LDL کمک می کند.***روغن آووکادویک مطالعه نشان داد که استفاده از این روغن جذب ترکیبات تقویت کننده سلامتی به نام کارتنوئیدها و لوتئین را از یک سالاد مخلوط در قیاس با یک سالاد بدون روغن آووکادو، بیش از 15 برابر افزایش می دهد.***روغن کلزااین روغن تعادلی از اسیدهای چرب امگا3، 6 و 9 دارد که برای مفصل، مغز و سلامت قلب مفید است و امگا 3 بیشتری نسبت به روغن زیتون دارد.