به گزارش شفا آنلاین،شهرام آگاه فوق تخصص گوارش و کبد، عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد و کولورکتار دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: پوست مرغ با داشتن بار میکروبی بالا و چربی های مضر فراوان محلی برای تجمع بخش قابل توجهی از سموم است و به علت خطر بروز بیماریهای میکروبی ، از نظر تغذیه ای ممنوعیت مصرف دارد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، تاکید کرد: وجود پوست مرغ در خمیر مرغ و مصرف آن عملا تمام آلودگی، میکروبهای مقاوم به آنتی بیوتیک، ته مانده آنتی بیوتیک(Antibiotics) ها و همه سموم و چربی های کاملا مضر موجود در آن را به بدن راه می یابند .
وی با اشاره به مهمترین و خطرناکترین عوارض استفاده از خمیر مرغ
حاوی مواد زائد آن در فست فود ها، گفت : فست فود ها به خودی خود ضرر هایی
دارند اما در صورت ورود خمیر مرغ
های آلوده به فست فود ها و حتی غذا های کبابی و گوشتی عملا دروازه های
دستگاه گوارش و کبد بدن به روی چاقی، کبد چرب، مقاومت های آنتی بیوتیکی و
اسهال باز می شود از این رو افراد باید از برندهای معتبر
س.سیس و کالباسی که تحت نظارت های مستقیم وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو
هستند، استفاده کنند.