کد خبر: ۱۵۵۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 17
برای جبران از دست دادن مایعات و مواد قندی در طول روز، روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها خودداری کنند.

شفا آنلاین>تغذیه>متخصص تغذیه گفت: برای جبران از دست دادن مایعات و مواد قندی در طول روز، روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها خودداری کنند.

به گزارش شفا آنلاین، منصور رضایی ، متخصص تغذیه گفت: برای جبران از دست دادن مایعات و مواد قندی در طول روز، روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها خودداری کنند.

وی با اشاره به رعایت اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان گفت: همان طور که می دانید افراد در ایام مبارک رمضان متأسفانه، برای برطرف کردن افت قند و عطش با مصرف مایعات شیرین و سرد مثل نوشابه ها به استقبال افطار می‌روند که این کار، بسیار اشتباه است.

رضایی ادامه داد: توصیه ما این است که اگر افراد می خواهند مایعات و مواد قندی را که در طول روز از دست داده اند، در وعده افطار جبران کنند باید وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه ها به شدت خودداری کنند.

این متخصص تغذیه(Nutritionist) با بیان اینکه مصرف مایعات سرد در ایام ماه مبارک رمضان، اصلاً توصیه نمی شود، بیان کرد: بهتر است برای افطار از مایعات ولرم مثل چای و عسل یا خرما استفاده کرد. این ترکیبات، برای جبران قند و املاح از دست رفته بدن افراد روزه دار، بسیار مفید هستند.

وی در ادامه افزود: افرادی که به مدت 17 تا 18 ساعت روزه می گیرند بعد از وعده سحری دچار گرسنگی می شوند، افت قند پیدا می کنند و همین افت قند و حالت عطش فراوان تمایل آنها را به مصرف غذاها به ویژه غذاهای چرب و شیرین بیش تر می کند.

رضایی در ادامه تاکید کرد: مصرف این غذاها در وعده افطار آن هم برای معده ای که مدت ها خالی بوده است، ناگوار است و مشکلات گوارشی را دوچندان می کند.

وی تصریح کرد: به هرحال، با توجه به این که بعد از وعده افطار، وعده شام هم داریم توصیه ما این است که تا حد امکان در وعده افطار از غذاهای سبک استفاده و از مصرف غذاهای سنگین جداً خودداری شود؛ زیرا افطاری سنگین معمولاً مانع مصرف شام و حتی سحری می شود.

این متخصص تغذیه(Nutritionist) در پایان اظهارداشت: بهترین حالت برای مصرف افطاری همان افطاری سبک همراه با یک چای شیرین و ترکیب چای با عسل است؛ افطاری سبک و خوب نیازهای فرد را در وعده افطار تأمین می کند و دوساعت بعد نیز می تواند زمان مناسبی برای صرف شام باشد.

برچسب ها: متخصص ، تغذیه ، افطار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: