ممکن است دلیل پرش پلک ها عادت قهوه خوردن های شما باشد. خاصیت محرک کافئین باعث بالا رفتن میزان ضربان قلب و متابولیسم می شود. بنابراین عضلات فعالیت بیشتری می کنند و در نتیجه پلک ها می پرند. معمولا ماهیچه هایی که نسبت به کافئین حساسیت بیشتری دارند واکنش بیشتری نشان می دهند.
نمی توان گفت چه مقدار کافئین باعث پرش پلک ها می شود اما وقتی مقدار مصرف را کمتر کنید پرش پلک ها کمتر می شود
بدن ما انسان ها نسبت به استرس واکنش های متفاوتی نشان می دهد و پرش پلک یکی از این واکنش هاست. اگر علت استرس باشد باید بفهمید چه چیزی باعث ایجاد استرس در شما می شود و به روش های مختلفی آن استرس را از بین ببرید تا مشکل پرش پلک ها نیز از بین برود. یکی از این روش ها ورزش یوگاست.
وقتی به چیزی آلرژی(Allergies) دارید هیستامین در بدن تان آزاد می شود و باعث می شود بدن به روش های مختلفی نسبت به آن واکنش نشان دهد. یکی از این روش ها پرش پلک هاست. درست مثل پف چشم و خارش چشم. برای رفع مشکل قطره چشم آنتی هیستامین مصرف کنید.
به اندازه کافی نخوابیده اید
پلک ها یکی از حساس ترین عضلات بدن هستند بنابراین کم ترین عدم تعادل باعث به هم ریختگی در عملکرد آن می شود. یکی از کارهایی که باعث ایجاد عدم تعادل در بدن می شود کم خوابی است. وقتی کم خواب شوید چشم ها احساس خستگی می کنند و پرش پلک ایجاد می شود. بهترین راه برای درمان این مشکل ۸ ساعت خواب در روز است.
اگر احساس کردید چشم های تان هنگام کتاب خواندن و نگاه کردن به کامپیوتر می پرد ممکن است نشانه تغییر شماره چشم های تان باشد زیرا عضلات چشم بیش از حد برای تمرکز تلاش می کنند. برای حل مشکل فقط کافی است به چشم پزشک مراجعه کنید.
خیلی کم پیش می آید که علت پرش چشم ها تومور باشد اما به ندرت اتفاق می افتد. باید با پزشک مشورت کنید تا تمام دلایل بالقوه پرش پلک ها را از بین ببرد اما اگر مشکل حل نشد باید آزمایش خون بدهید. سپس چشم پزشک تان تشخیص می دهد که آیا نیاز است به یک چشم پزشک عصبی مراجعه کنید یا نه. آن ها می توانند ارتباط بین مشکلات بینایی و مغز را تشخیص دهند و با انجام آزمایش مشکل را پیدا کنند.
اگر هنوز مشکل پرش چشم های تان رفع نشده است می توانید برای رفع آن تزریق بوتاکس انجام دهید. بوتاکس تشنج های موضعی پلک ها را از بین می برد. بوتاکس با فلج کردن عصب پرش پلک ها را متوقف می کند.