کد خبر: ۱۵۳۳۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵:۵۹ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - 2017May 26
در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.
شفا آنلاین:در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه<Baked pizza at home> را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     ۴ پیمانه آرد نان
  •     ۲٫۵ قاشق غذاخوری نمک کوشر
  •     ۱ قاشق غذاخوری شکر
  •     ۲ پیمانه آب گرم
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری خمیر ترش
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ قوطی پوره گوجه فرنگی
  •     ۴ حبه سیر
  •     ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه ریحان تازه
 

 
طرز تهیه:

1-در یک کاسه بزرگ، آرد، ۱٫۵ قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

2-در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و ۲ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

3-خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.

4-روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ۴ قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

5-فر را با دمای ۲۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

6-در مخلوط کن، گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

7- روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.

8-یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.

9-پیتزا را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.
برچسب ها: پیتزا ، تنوری ، تاپینگ
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: