کد خبر: ۱۵۲۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 20
در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را به شما آموزش داده ایم
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را به شما آموزش داده ایم. این یالاد را در ست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ماکارونی فرمی (فارفاله) ۳۵۰ گرم
  • خیار (متوسط) ۳ عدد
  • گوجه گیلاسی (نصف شده) ۱ پیمانه
  • زیتون سیاه  ۲/۳ پیمانه
  • پیاز قرمز (حلقه شده) ۱/۲ یک پیاز متوسط
  • پنیر (فتا / رنده شده) ۱۰۰ گرم

 

چاشنی سالاد :

 

  • روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  • آبلیو تازه ۱ ق غ
  • سرکه قرمز ۳ ق غ
  • پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) ۲ ق چ
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • سیر  ۲ حبه
  • عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) ۱ ق چ
  • فلفل قرمز ۱ پینچ
  • فلفل سیاه + سفید ۱/۴ ق چ

طرز تهیه:

۱-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ) میگیریم.

به ظرف دیگری انتقال می دهیم

۲-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.

۳-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.

۴-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود

نکات دستور:

۱-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.

۲-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.

۳-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.

۴-استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.

۵-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.

۶-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.

برچسب ها: فلفل ، زیتون ، روغن زیتون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: