مواد لازم:
چاشنی سالاد :
طرز تهیه:
۱-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ) میگیریم.
۲-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.
۳-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.
۴-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود
نکات دستور:
۱-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
۲-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
۳-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
۵-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
۶-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.