کد خبر: ۱۵۲۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 20
افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی دچار تنگی عروق پا هستند که جریان خون به ماهیچه‌ها را محدود کرده و راه رفتن یا ایستادن را برای آنان مشکل می‌سازد.

شفاآنلاین>تغذیه>مصرف مقدار زیادی میوه و سبزی کمک می‌کند تا عروق پا دچار لختگی خون نشوند.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر "سین هفرون" یکی از متخصصان این مطالعه از دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک گفت: نتایج مطالعه به دست آمده حاکی از اهمیت گنجاندن میزان قابل توجهی میوه و سبزی در رژیم غذایی(diet) است.

افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی دچار تنگی عروق پا هستند که جریان خون به ماهیچه‌ها را محدود کرده و راه رفتن یا ایستادن را برای آنان مشکل می‌سازد.

در این بررسی که اطلاعات ۳.۷ میلیون نفر مورد ارزیابی قرار گرفت مشخص شد افرادی که سه یا چهار وعده میوه و سبزی در روز مصرف می‌کنند ۱۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری عروق محیطی هستند.

نتایج مطالعات پیشین همواره حاکی از آن بوده که مصرف مقدار کمتر میوه و سبزی با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی(stroke) مرتبط است اما تاکنون مطالعات کافی در مورد ارتباط بین مصرف میوه و سبزی با خطر ابتلا به بیماری عروقی محیطی انجام نگرفته است.

به نقل از هلث دی‌نیوز، متخصصان آمریکایی در این مطالعه اظهار داشتند: نتایج این بررسی حاکی از اطلاعات مهمی برای عموم مردم است مبنی بر اینکه افزودن مقدار بیشتری میوه و سبزی به رژیم غذایی می‌تواند تاثیر عمده‌ای در عدم شیوع این بیماری داشته باشد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: