مرغ خام را دور از سایر خوراکی هایی که خام مصرف می شوند مانند میوه و سبزیجات قرار دهید.
شفا آنلاین:مراقب باشید و اجازه ندهید خونابه حاصل از مرغ خام روی سایر
خوراکی ها بریزد، زیرا این امر باعث می شود آنها به باکتری های مضر آلوده <Contaminated with harmful bacteria>
شوند.
• به گزارش
شفا آنلاین: مرغ های درسته یا مرغ های تکه شده تازه ای را انتخاب کنید که درشت و به رنگ صورتی در بسته بندی های آسیب ندیده و بازنشده هستند.
•
مرغ خام یا پخته را در یخچال با دمای 5 درجه سانتی گراد یا کمتر به مدت
حداکثر سه روز (تنها یک روز برای گوشت مرغ چرخ کرده) نگهداری کنید و یا آن
را در کیسه فریزر پیچیده و در فریزر قرار دهید. برای اینکه یخ مرغ فریز شده
آب شود، آن را تمام شب در یخچال قرار دهید. هرگز برای این که یخ مرغ منجمد
را آب کنید، آن را در مجاورت دمای محیط قرار ندهید، زبرا باکتری های مضر
مانند سالمونلا (Salmonella)، لیستریا (Listeria)، ای کولای (E.Coli) و
کمپیلوباکتر (Campylobacter) در دمای 5 الی 6 درجه سانتی گراد رشد می کنند.
مرغ پخته باید به دمای 60 درجه سانتی گراد یا بیشتر برسد.
• مرغ منبع بسیار خوبی از پروتیین است. مرغ بدون پوست دارای چربی و کلسترول کمتری می باشد.
•
مرغ را می توانید به همراه ریحان، حبوبات، فلفل قرمز، گشنیز، خامه، زیره،
رازیانه، پنیر فتا، سیر، زنجفیل، تره فرنگی، خردل، رزماری، سویاسس، جعفری،
کدو حلوایی، اسفناج و کدو مصرف کنید.
نحوه آماده کردن مرغ تازه
•
مرغ خام را دور از سایر خوراکی هایی که خام مصرف می شوند مانند میوه و
سبزیجات قرار دهید. مراقب باشید و اجازه ندهید خونابه حاصل از مرغ خام روی
سایر خوراکی ها بریزد، زیرا این امر باعث می شود آنها به باکتری های مضر
آلوده شوند.
• از یک تخته گوشت پلاستیکی
استفاده کنید و آن را پس از استفاده به خوبی بشویید. تمامی ظروفی که با مرغ
خام تماس داشته قبل از استفاده بشویید.
• درست قبل از پخت مرغ آنها را نشویید، زیرا در واقع این کار می تواند باکتری های مضر را در اطراف آشپزخانه شما پخش کند.
کوفته مرغ با فیلینگ پنیر ماتزرلا
میزان سرو: 30 الی 36 عدد
مواد لازم:
- سینه مرغ (درشت خرد شده): 750 گرم
- نارگیل (پودر شده): یک چهارم پیمانه
- ساقه پیازچه (خرد شده): 3 عدد
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- سس خردل دیژون: 2 ق س
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر فلفل قرمز: یک دوم ق چ
- نمک: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه تازه (پودر شده): یک دوم ق چ
- پنیر ماتزرلا (حدود یک سانتی برش خورده): 120 گرم
- بادام (پودر شده): یک پیمانه
- روغن سرخ کردنی: 2 الی 3 پیمانه
مواد لازم برای سس:
- روغن کانولا یا روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- سس کچاپ تند: یک سوم پیمانه
روش تهیه:1. مرغ، پیازچه، سیر، تخم مرغ، سس خردل، نارگیل پودر شده، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه پودرشده را در غذاساز بریزید.
2. مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خمیری یکدست درآیند.
3.
حدود یک قاشق سوپ خوری از مخلوط را برداشته و کف دست خود قرار دهید. یک
تکه پنیر ماتزرلا در وسط آن قرار داده و مخلوط مرغ را دور آن بپیچید.
4. بادام پودر شده را در ظرف مناسبی بریزید و گلوله های گوشت را در بادام پودر شده بغلتانید تا کاملا آغشته شوند.
5. کوفته را در میان دستان خود کاملا شکل دهید. آن را درون ظرف مناسبی قرار داده و این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
6.
2 الی 3 پیمانه روغن در ظرف مناسبی روی حرارت زیاد قرار دهید تا کاملا
داغ شود. سپس کوفته ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا
برشته شوند.
7. برای تهیه سس، مواد را در
ظرف مناسبی روی حرارت متوسط به جوش آورید و گه گاه هم بزنید. سپس سس را روی
کوفته ها بریزید. این کوفته های خوشمزه را به صورت گرم و همراه با سس
مایونز، انواع دیپ ها و سبزیجات خلال شده بلافاصله سرو نمایید.
پیشنهاد:
1. می توانید از روغن نارگیل و یا کره برای سرخ کردن کوفته ها استفاده کنید.
2.
می توانید کوفته ها را در سینی فر پوشده شده با کاغذ روغنی چیده و به مدت
10 دقیقه در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد (425 درجه فارنهایت) قرار
دهید و سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار
داده و حدود 20 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا کوفته ها کاملا ترد و
برشته شوند.
3. کوفته ها را پس از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
ارزش غذایی هر کوفته:
69
کالری، 4.2 گرم چربی کلی (1.5 گرم چربی اشباع شده)، 23 میلی گرم کلسترول،
169 میلی گرم سدیم، 1.4 گرم کربوهیدرات، 0.7 گرم فیبر، 6.2 گرم پروتیین.