کد خبر: ۱۵۱۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 14
کاچی یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد.


شفا آنلاین:مواد لازم:

  • آرد برنج یک قاشق سوپ خوری
  • آرد گندم یک پیمانه
  • کره 100 گرم
  • شکر 2 پیمانه
  • گلاب یک استکان چای خوری کوچک
  • زعفران ساییده شده یک قاشق مرباخوری
  • آب 3 پیمانه
 

 
 
طرز تهیه :
 
1-ابتدا در یک قابلمه استیل آب و شکر ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را بیفزایید. بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله اجاق گاز را خاموش کنید.
 
2- کره را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود.حالا نوبت به اضافه کردن آرد برنج است.
 
3- پس از اینکه آرد برنج را نیز افزودید، مخلوط آردی را روی حرارت ملایم اجاق گاز آن قدر هم بزنید تا مخلوط سرخ شود.پس از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز هم بزنید. این مدت زمان حداقل یک ربع به طول می انجامد.
 
4- در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت الی 45دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.
 
نکته :
 
1-شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود.
 
2- گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.
 
3-غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
 
خواص زعفران :
 
 زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود
برچسب ها: زعفران ، کاچی ، انرژی زا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: