کد خبر: ۱۵۱۲۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 07
کم خونی ناشی از فقر آهن و اسید فولیک در کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار معمول است، زیرا رژیم غذایی آن ها آهن و فولات کافی را برای تامین نیازهای افزون شده آن ها فراهم نمی کند.
شفا آنلاین:کمبود آهن، اسید فولیک و ویتامین B12 ، ازجمله معمول ترین کمبود های تغذیه ای است که منجر به کم خونی می شود. در درجه بعد دریافت رژیمی ناکافی از ویتامین های A، C و سایر انواع ویتامین های B و مس نیز موجب کم خونی می گردد.

 به گزارش شفا آنلاین:کم خونی ناشی از فقر آهن<iron deficiency anemia> و اسید فولیک در کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار معمول است، زیرا رژیم غذایی آن ها آهن و فولات کافی را برای تامین نیازهای افزون شده آن ها فراهم نمی کند. افرادی که ذخایر کمی از آهن دارند نباید با وعده های غذایی قهوه یا چای پررنگ بخورند، زیرا این نوشیدنی ها جذب آهن از غذاها را کم می کند. ویتامین C موجب بهبود جذب آهن می شود، بنابراین چنانچه که یک لیوان آب پرتقال یا سایر غذاهای غنی از ویتامین C با وعده غذایی همراه شود، مفید خواهد بود.

مکمل های توصیه شده :
ویتامین B-کمپلکس :
کمبود ریبوفلاوین( ویتامینB2) ، تیامین( ویتامینB1)، فولات و ویتامین های B6و B12 می تواند موجب کم خونی شود. به ویژه در دوران بارداری و شیر دهی، کودکی و نوجوانی اهمیت خاصی دارند. مقدار تصیه شده باید حداقل شامل 5mg ویتامین B6 4/0mg فولات و 5mg ویتامینB12 در روز باشد.

مکمل مولتی مینرال با آهن :
به ویژه در دوران بارداری و شیردهی کودکی و نوجوانی اهمیت خاصی دارند. ویتامین C وقتب به همراه مکمل آن مصرف شود موجب افزایش جذب آن می شود. مقدار توصیه شده حاوی مقادیر متعادل از همه واد معدنی ضروری به علاوه 10-5mg آههن در روز می باشد.

پزشک آنلاین

شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

برچسب ها: رژیم غذایی ، مکمل ، کم خونی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: