این پتنت توضیح می دهد که با یک روش مبتنی بر رایانه، می توان برچسب های الکترونیکی شناسایی فرکانس رادیویی (RFID) را برای نشان دادن متغیرهای مواد غذایی مورد نظر مشتری، رمزگشایی کرد.
پس از ایجاد این برچسب ها، موسسات غذایی متغیرهای غذایی مانند کالری(Calorie) و چربی کل را در این برچسب ها که روی ظروف حاوی مواد غذایی آپلود می کنند و کاربر به سادگی می تواند به وسیله دستگاه خود این اطلاعات را استخراج کند.
اپل همچنین توضیح می دهد که این سیستم می تواند به عنوان یک 'دیده بان' برای تشخیص نوع غذای مصرفی کاربر عمل کند.همچنین این پتنت شامل روشی است که سیستم از طریق آن و با ردیابی حرکات دست کاربر متوجه می شود که آیا کاربر تمام غذای خود را مصرف کرده و یا اندکی از آن را در بشقاب باقی گذاشته است.